reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny :)
Śliczne macie te swoje maleństwa , nie mogę uwierzyć ze lada moment tez będę miała takiego szkraba obok siebie *.*
Wczoraj co mi się przytrafiło to byście się zesikaly ze śmiechu :) [emoji23][emoji23]
Wieczorem poszłam do toalety zrobić siusiu , podcierając się zobaczyłam plamę krwi , nie jakas duża ale taka na opuszek powiedzmy. Wołam M a on blady normalnie i do mnie jedziemy do szpitala .. mówię poczekaj zobaczę co się dzieje .. podcieram a tam dalej krew ... już się trochę wystraszyłam ale intuicja nie zawiodła i coś mnie tknęło żeby zobaczyć skąd to leci [emoji23] wzielam lusterko , 15 min szukałam gdzie to jak to skąd to... okazało się ze się zacielam przy goleniu .... mina mojego M bezcenna [emoji28]

reklama
Czesc dziewczyny :)
Macie sliczne bobaski :) cud miod :) tylko do calowania hehe :)
Trzymam kciuki za wizyty :) dajcie znac co i jak :)
Moj syn w przedszkolu ja pije kawke ale kolejny dzien nie mam sil na cokolwiek :( a pasowalo by mi już ogarnac tak porzadnie dom zeby pozniej sie nie stresować..
Mi zostalo 7dni :) mama sie smieje ze jak bym urodzila 2 dni później to w jej imieniny :) ciekawe w co trafie :) zielone światki 20, 24imieniny mamy, 26dzien matki :) wewentualnie 30Boze Cialo hehehe :)

Jetkaa mi zostalo 9 i tez ciekawe w co trafie, jeszcze obstawiam 1 czerwca[emoji23] choc wolalabym nie po terminie rodzic. Dzis mam wizyte-trzymajcie kciuki moze cos sie dowiem dobrego.
My z Zuza siedzimy na hustawce i jemy sernik.
Pozdrowienia

Ja też już sił nie mam a synek w domu bo do żłobka daleko ;) jeszcze ja usnęłam koło 2giej a synek wstał o 6 [emoji18], już marzę o drzemce [emoji23]
Ile ma Twoj synek? Ja jak pomysle ze moj syn spi cala noc i daje mi pospac jak widzi ze spie szanuje to i zajmie sie soba a niedlugo pobudka z zegarkiem w reku co pare godz to az ciezko sie mi sie bedzie przestawic :) dobrze ze chodzi do przedszkola bo w razie czego bede mogla odespac za ten czas :)

Dzień dobry [emoji3]

Ja też pije kawkę. Nawet dzisiaj udało mi się wyspać [emoji3]

@sredec1982 śliczny synuś [emoji8] Niech się zdrowo chowa ! [emoji847] Włosy ma ... mega!!!

@Gosika88 gratuluje jeszcze raz Kochana! Śpioszek jak się patrzy, kochany jest! Również niech się zdrowo chowa małe śliczności [emoji8][emoji5]

@Angela3aa ale przeboje miałaś [emoji23] Domyślam się, że Twój Pan to zawał miał prawie na miejscu? [emoji23][emoji39]

@Jetkaa ja już nawet nie obstawiam Znudziło mi się - wyjdzie kiedy ma wyjść [emoji14] Moja mama bardziej mi wróży dzień matki, a ja stwierdziłam, że korzystam z ostatnich tygodni z D. - jutro idziemy do kina, na kolacje itd. [emoji16] Apka pokazuje 8 dni do końca - We’ll see [emoji14]

@aNusia90 daj znać po wizycie jak to u Ciebie wygląda.

Miłego poniedziałku dziewczyny! [emoji846]

Jetkaa ma dokładnie 2 latka
received_2175060219188835.jpeg
i do niedawna spał całą noc od 20 do 8 rano, ale zmieniliśmy mu łóżko na doroslejsze i sam może wychodzić więc mamy pobudki zazwyczaj koło 6-7

Załączniki

• received_2175060219188835.jpeg
    received_2175060219188835.jpeg
    54,6 KB · Wyświetleń: 578
Hej dziewczyny :)
Śliczne macie te swoje maleństwa , nie mogę uwierzyć ze lada moment tez będę miała takiego szkraba obok siebie *.*
Wczoraj co mi się przytrafiło to byście się zesikaly ze śmiechu :) [emoji23][emoji23]
Wieczorem poszłam do toalety zrobić siusiu , podcierając się zobaczyłam plamę krwi , nie jakas duża ale taka na opuszek powiedzmy. Wołam M a on blady normalnie i do mnie jedziemy do szpitala .. mówię poczekaj zobaczę co się dzieje .. podcieram a tam dalej krew ... już się trochę wystraszyłam ale intuicja nie zawiodła i coś mnie tknęło żeby zobaczyć skąd to leci [emoji23] wzielam lusterko , 15 min szukałam gdzie to jak to skąd to... okazało się ze się zacielam przy goleniu .... mina mojego M bezcenna [emoji28]
Haha:) też tak mialam;)) i właśnie będąc w ciąży;)

reklama
Mb91 to może jednak szybciej to nastąpi. Życzę Ci tego.
Angela3aa nie rób takich akcji bo kolejnym razem mąż Ci powie nie to napewno nie jeszcze idź spać ;-)
Kamilaasami przez drobny do Ciebie synuś tylko dlaczego tak smutne dzióbki macie.
Gosika88 serdec1982 śliczności.

Właśnie koleżanka dzwoniła ta co miała CC i wychodzą dzisiaj więc już dochodzi do siebie ale mówi że co chwilę coś się dzieje na porodówce, właśnie w tej chwili też ktoś rodzi. Urodzaj majówek.[emoji2]

Do góry