reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Czy wam też sugerowano dopajac niemowlaki woda, herbatka, czy woda z glukoza ? Polozna i lekarz mówili żeby tak robić bo jak będzie pić mm tak jak pije będzie gruby.. .kurde, nie znam się,Ale nigdy nie słyszałam, by do 6 miesiąca coś było potrzebne prócz mleka matki czy mm
... jakoś mi się to wydaje dziwne i nie chce zaszkodzić:(
Powiem z.doświadczenia, że córka miała kolki i już po 7 dniach podawalam z rossmana herbatkę na trawienie. Mała często płakała jakby jej coś brakowało i szkoda, że nie dopajalam... Nie wiedzialam, że można podawać wodę, więc podawałam więcej mleka, bo myślałam, że jest głodna. Później zauważyłam, że jej się chciało poprostu pić. Wypijala 2-3 litry dziennie - już jako 7 miesieczne dziecko, ale od 1,5 miesiąca jej życia była na mm, bo przez angine straciłam pokarm.

Mój śpioszek :*
IMG_20180514_073620.jpg

Załączniki

• IMG_20180514_073620.jpg
    IMG_20180514_073620.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 560
reklama
Do góry