Blondynka1988
Fanka BB :)
@Angela3aa płaciłam 32 zł za GBS. Gdyby wyhodowali to przy odbiorze bym dopłaca 15 zł za antybiogram. Tak zostałam poinformowana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Angela3aa płaciłam 32 zł za GBS. Gdyby wyhodowali to przy odbiorze bym dopłaca 15 zł za antybiogram. Tak zostałam poinformowana.
U nas ojciec dziecka nie moze wejść na sale.. Nie chcą stresowac innych mam, ze cos jakis obcy mezczyzna zobaczy czy cos. U nas jest pokoj gdzie mozna wyjść zdzieckiem. i tatus moze wziąć na raczki raczej nie kanguruje w szpitalu bo nawet nie ma gdzie w sumie to dobrze bo np nie chciala bym zeby facet byl jakiejs kobiety a np ja wstaje po Cc i wszystko sie leje, boli i wogole i myśleć ze ktos cos zobaczy.. A o mazi tzn ?Dziewczyny jak to jest przy cc czy dziecko może byc kangurowane przez tate? i co z tą mazią poporodową?? jedni mówia zeby poprosic zeby nie myc a inni ze nie ma to znaczenia... jejku tyle jest takich rzeczy ze juz sie gubie i boje sie ze zrobie cos zle
@Angela3aa mi ginekolog pobrała w gabinecie i kazała oddać w laboratorium w szpitalu.
Wizyta standardowo kosztowała 150 zł
U nas ojciec dziecka nie moze wejść na sale.. Nie chcą stresowac innych mam, ze cos jakis obcy mezczyzna zobaczy czy cos. U nas jest pokoj gdzie mozna wyjść zdzieckiem. i tatus moze wziąć na raczki raczej nie kanguruje w szpitalu bo nawet nie ma gdzie w sumie to dobrze bo np nie chciala bym zeby facet byl jakiejs kobiety a np ja wstaje po Cc i wszystko sie leje, boli i wogole i myśleć ze ktos cos zobaczy.. A o mazi tzn ?