reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dowiedzialam sie wlasnie ze na Zaspie w szpitalu zakladaja juz na IP przy porodzie :/ ja sie panicznie boje wenflona, mialam kiedys I tak mi reka spuchla ze nie moglam ruszac :( ciekawe czy mozna np w planie porodu prosic o zalozenie tylko w sytuacji zagrozenia

Dowiedzialam sie wlasnie ze na Zaspie w szpitalu zakladaja juz na IP przy porodzie :/ ja sie panicznie boje wenflona, mialam kiedys I tak mi reka spuchla ze nie moglam ruszac :( ciekawe czy mozna np w planie porodu prosic o zalozenie tylko w sytuacji zagrozenia
Pewnie jesli odgornie zakladaja to cie to nie minie :(

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się, że tego nie zmienisz. Pewnie szpital się zabezpiecza, że w razie jakiejkolwiek komplikacji przy porodzie kobieta była przygotowana na ewentualne podłączenie kroplowki lub do cc...

Ja dopiero jutro mam badania gbs i jestem ciekawa... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)
U siostry wykryli i bardzo się tym martwila, ale pomimo, że rodziła sn, to córeczka się urodziła zdrowa :)

Ja znalazłam w necie gotowy i jest tam wszystko co chciałabym w nim zawrzeć, ale nie mogę się zebrać żeby wystawić drukarkę i wydrukować. Okaże się, że obudzę się za późno i pojadę bez :) a w nerwach mogę każda głupotę podpisać.

reklama
Do góry