Jetkaa
Fanka BB :)
Nakładki na sutki? Chodzi o kapturek?Ja mam z tego majtki i wkładki, a kupowalyscie sobie nakładki na sutki?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nakładki na sutki? Chodzi o kapturek?Ja mam z tego majtki i wkładki, a kupowalyscie sobie nakładki na sutki?
TakNakładki na sutki? Chodzi o kapturek?
A mnie podczas badania szyjki 2,5 cm powiedzieli że taka długość w tym tc to nic takiego i wypuscili że szpitala.. że o krotkiej szyjce mówimy jak jest poniżej 2,5 cm...A ja juz leze prawie tydzien w szpitalu .Ale ciagle czekam na ten wymaz z pochwy od niego duzo zalezy .Mam tez krotka szyjkę na 3 cm wiec to tez pewnie ma wplyw na wczesna akcje porodową. Boja sie mnie puszcic zebym na drugi dzień nie przyszla z powrotem. Echh ale dla szymusia wszystko. Dobrze ze starszy nie marudzi z za mna .
Ja zamawiam na allegro za 10 zł i do tego przesyłka. Rozmiar masz podany, więc zmierzyłam się pod biustem i w biuście i masz wyszczególnione do jakiego rozmiaru.Właśnie, gdzie kupujecie staniki do karmienia- tanio, bo w sumie nie wiadomo jaki rozmiar i czy się przydadzą. W Lidlu szybko wykupili i duze były
Ja zamawiam na allegro za 10 zł i do tego przesyłka. Rozmiar masz podany, więc zmierzyłam się pod biustem i w biuście i masz wyszczególnione do jakiego rozmiaru.
Właśnie, gdzie kupujecie staniki do karmienia- tanio, bo w sumie nie wiadomo jaki rozmiar i czy się przydadzą. W Lidlu szybko wykupili i duze były
Wow o tym to nie słyszałam ja zadnych kosmetykow dla dziecka nie musze brac, dla siebie to tylko te do twarzy, do kapieli nie musze ale biore.Agunia no u nas oprócz ubranek dla maluszka to też trzeba mieć wszystko swoje ... Nawet na liście ze szpitala jest wyszczególniony papier toaletowy ... Żenada żeby nawet tego nie było :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom