reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja juz leze prawie tydzien w szpitalu .Ale ciagle czekam na ten wymaz z pochwy od niego duzo zalezy .Mam tez krotka szyjkę na 3 cm wiec to tez pewnie ma wplyw na wczesna akcje porodową. Boja sie mnie puszcic zebym na drugi dzień nie przyszla z powrotem. Echh ale dla szymusia wszystko. Dobrze ze starszy nie marudzi z za mna .
A mnie podczas badania szyjki 2,5 cm powiedzieli że taka długość w tym tc to nic takiego i wypuscili że szpitala.. że o krotkiej szyjce mówimy jak jest poniżej 2,5 cm...
I bądź tu mądry.. co lekarz to inna wersja. Chociaż wolę leżeć w domu:) A wymaz gbs? Czekasz na wyniki czy zrobienie?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Właśnie, gdzie kupujecie staniki do karmienia- tanio, bo w sumie nie wiadomo jaki rozmiar i czy się przydadzą. W Lidlu szybko wykupili i duze były
Ja zamawiam na allegro za 10 zł i do tego przesyłka. Rozmiar masz podany, więc zmierzyłam się pod biustem i w biuście i masz wyszczególnione do jakiego rozmiaru.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamawiam na allegro za 10 zł i do tego przesyłka. Rozmiar masz podany, więc zmierzyłam się pod biustem i w biuście i masz wyszczególnione do jakiego rozmiaru.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
20180320_145450.jpg
kupilam rozmiar S bo jest najmniejszy bo mam problem z sutkami, podkłady, majtki, wladki laktacyjne wszystko mam z tej formy bo jest w miare tania i dobra:) nawet stanik do karmienia mam z tej firmy:)

Załączniki

• 20180320_145450.jpg
    20180320_145450.jpg
    863,5 KB · Wyświetleń: 349
@Jetkaa czy silikon z tej firmy jest cienki? Zawsze kupowałam avent ale myślę teraz nad inną firmą. Podobno najcieńsze są medeli i właśnie aventu ale nie mam możliwości tego sprawdzić.

Właśnie, gdzie kupujecie staniki do karmienia- tanio, bo w sumie nie wiadomo jaki rozmiar i czy się przydadzą. W Lidlu szybko wykupili i duze były

Miałam to szczęście i dorwalam w lidlu dwupak stanikow: biały i czarny. Po przymierzeniu leżą jak ulał: delikatne, bezszwowe, wygodne. W pierwsze ciąży nie miałam stanikow i kombinowalam. Planuję sobie też kupić jakąś bluzkę do karmienia, by było wygodnie podczas wyjazdów. Na codzień kupiłam sobie w lidlu też dwupak koszulek do karmienia. Więc nie umiem ci poradzić żadnej firmy...

@Agunia93 nie jestem kosmetyczka, więc korzystam z usług regulacji brwi. Moje są.nierówne i nie chciałabym coś schrzanic:p
Paznokcie żelowe miałam raz na własnym ślubie 8 lat temu i strasznie zniszczyłam sobie paznokcie. Ale teraz troszeczkę chciałam sobie zaszaleć i pomyślałam o hybrydowych :D

@minka88 na masaż pleców??? Brzmi super, bo męża się nie mogę doczekać. Wczoraj go o to zagadywalam, a on mi na to: "Serio? A myślałem, że nie lubisz? Bo mnie to laskocze..." To są chłopy... :p Zawsze znajdą jakąś wymowke. Ale faktycznie taki masaż byłby super. Wczoraj czułam się blogo jak mi robila pani brwi. Dobrze jeszcze, że córeczka lubi mnie czekać, masazowac po głowie i robić fryzury :D

reklama
Agunia no u nas oprócz ubranek dla maluszka to też trzeba mieć wszystko swoje ... Nawet na liście ze szpitala jest wyszczególniony papier toaletowy ... Żenada żeby nawet tego nie było :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Wow o tym to nie słyszałam ja zadnych kosmetykow dla dziecka nie musze brac, dla siebie to tylko te do twarzy, do kapieli nie musze ale biore.

Do góry