reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja juz leze prawie tydzien w szpitalu .Ale ciagle czekam na ten wymaz z pochwy od niego duzo zalezy .Mam tez krotka szyjkę na 3 cm wiec to tez pewnie ma wplyw na wczesna akcje porodową. Boja sie mnie puszcic zebym na drugi dzień nie przyszla z powrotem. Echh ale dla szymusia wszystko. Dobrze ze starszy nie marudzi z za mna .
A mnie podczas badania szyjki 2,5 cm powiedzieli że taka długość w tym tc to nic takiego i wypuscili że szpitala.. że o krotkiej szyjce mówimy jak jest poniżej 2,5 cm...
I bądź tu mądry.. co lekarz to inna wersja. Chociaż wolę leżeć w domu:) A wymaz gbs? Czekasz na wyniki czy zrobienie?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Właśnie, gdzie kupujecie staniki do karmienia- tanio, bo w sumie nie wiadomo jaki rozmiar i czy się przydadzą. W Lidlu szybko wykupili i duze były
Ja zamawiam na allegro za 10 zł i do tego przesyłka. Rozmiar masz podany, więc zmierzyłam się pod biustem i w biuście i masz wyszczególnione do jakiego rozmiaru.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamawiam na allegro za 10 zł i do tego przesyłka. Rozmiar masz podany, więc zmierzyłam się pod biustem i w biuście i masz wyszczególnione do jakiego rozmiaru.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
20180320_145450.jpg
kupilam rozmiar S bo jest najmniejszy bo mam problem z sutkami, podkłady, majtki, wladki laktacyjne wszystko mam z tej formy bo jest w miare tania i dobra:) nawet stanik do karmienia mam z tej firmy:)

Załączniki

• 20180320_145450.jpg
    20180320_145450.jpg
    863,5 KB · Wyświetleń: 354
@Jetkaa czy silikon z tej firmy jest cienki? Zawsze kupowałam avent ale myślę teraz nad inną firmą. Podobno najcieńsze są medeli i właśnie aventu ale nie mam możliwości tego sprawdzić.

Właśnie, gdzie kupujecie staniki do karmienia- tanio, bo w sumie nie wiadomo jaki rozmiar i czy się przydadzą. W Lidlu szybko wykupili i duze były

Miałam to szczęście i dorwalam w lidlu dwupak stanikow: biały i czarny. Po przymierzeniu leżą jak ulał: delikatne, bezszwowe, wygodne. W pierwsze ciąży nie miałam stanikow i kombinowalam. Planuję sobie też kupić jakąś bluzkę do karmienia, by było wygodnie podczas wyjazdów. Na codzień kupiłam sobie w lidlu też dwupak koszulek do karmienia. Więc nie umiem ci poradzić żadnej firmy...

@Agunia93 nie jestem kosmetyczka, więc korzystam z usług regulacji brwi. Moje są.nierówne i nie chciałabym coś schrzanic:p
Paznokcie żelowe miałam raz na własnym ślubie 8 lat temu i strasznie zniszczyłam sobie paznokcie. Ale teraz troszeczkę chciałam sobie zaszaleć i pomyślałam o hybrydowych :D

@minka88 na masaż pleców??? Brzmi super, bo męża się nie mogę doczekać. Wczoraj go o to zagadywalam, a on mi na to: "Serio? A myślałem, że nie lubisz? Bo mnie to laskocze..." To są chłopy... :p Zawsze znajdą jakąś wymowke. Ale faktycznie taki masaż byłby super. Wczoraj czułam się blogo jak mi robila pani brwi. Dobrze jeszcze, że córeczka lubi mnie czekać, masazowac po głowie i robić fryzury :D

reklama
Agunia no u nas oprócz ubranek dla maluszka to też trzeba mieć wszystko swoje ... Nawet na liście ze szpitala jest wyszczególniony papier toaletowy ... Żenada żeby nawet tego nie było :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Wow o tym to nie słyszałam ja zadnych kosmetykow dla dziecka nie musze brac, dla siebie to tylko te do twarzy, do kapieli nie musze ale biore.

Do góry