reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczynki z jakiej firmy były te majtki poporodowe z siatki? Miałam takie fioletowe i nie pamiętam. O stanik też bym chciała spytać gdzie się w niego zaopatrylwalyscie?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
20180320_123031.jpg
ja mam wszystko z tej firmy, stanik do karmienia majtki, podpasli do porodu, kapturek. Dla mnie najlepsze

Załączniki

• 20180320_123031.jpg
    20180320_123031.jpg
    920,9 KB · Wyświetleń: 316
reklama
Ja jeszcze o łóżeczku nie myślę bo czeka nas zmiana paneli i malowanie więc łóżeczko dopiero będzie gdzies w maju rozłożone, literki też zrobi mi szwagier z płyty mdf podświetlane Ledami.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę się niedługo pakować żeby ogarnąć co mi zostało do kupienia ... Dziewczyny nie wiem czy akurat wam się przyda ale ... Ja będę miała jeszcze w torbie, wodę, przekąski, ręcznik papierowy, sztućce, kubek i pomadkę do ust. Bardzo wysychają usta po porodzie ... Już kilka opinii takich słyszałam a i u siebie to zaobserwowałam.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę się niedługo pakować żeby ogarnąć co mi zostało do kupienia ... Dziewczyny nie wiem czy akurat wam się przyda ale ... Ja będę miała jeszcze w torbie, wodę, przekąski, ręcznik papierowy, sztućce, kubek i pomadkę do ust. Bardzo wysychają usta po porodzie ... Już kilka opinii takich słyszałam a i u siebie to zaobserwowałam.

No ja też takie rzeczy, będę pakować. Ja muszę wszystko mieć nawet ubranka i kosmetyki do pielęgnacji bo u nas w szpitalu nic nie dają [emoji21][emoji35]

Agunia no u nas oprócz ubranek dla maluszka to też trzeba mieć wszystko swoje ... Nawet na liście ze szpitala jest wyszczególniony papier toaletowy ... Żenada żeby nawet tego nie było :/

reklama
@kamilaasami nie no u nas jest papier na szczęście :) powinno we wszystkich szpitalach być przynajmniej te podstawowe rzeczy dla maluszka

Do góry