reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczynki z jakiej firmy były te majtki poporodowe z siatki? Miałam takie fioletowe i nie pamiętam. O stanik też bym chciała spytać gdzie się w niego zaopatrylwalyscie?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
20180320_123031.jpg
ja mam wszystko z tej firmy, stanik do karmienia majtki, podpasli do porodu, kapturek. Dla mnie najlepsze

Załączniki

• 20180320_123031.jpg
    20180320_123031.jpg
    920,9 KB · Wyświetleń: 311
reklama
Ja jeszcze o łóżeczku nie myślę bo czeka nas zmiana paneli i malowanie więc łóżeczko dopiero będzie gdzies w maju rozłożone, literki też zrobi mi szwagier z płyty mdf podświetlane Ledami.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę się niedługo pakować żeby ogarnąć co mi zostało do kupienia ... Dziewczyny nie wiem czy akurat wam się przyda ale ... Ja będę miała jeszcze w torbie, wodę, przekąski, ręcznik papierowy, sztućce, kubek i pomadkę do ust. Bardzo wysychają usta po porodzie ... Już kilka opinii takich słyszałam a i u siebie to zaobserwowałam.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę się niedługo pakować żeby ogarnąć co mi zostało do kupienia ... Dziewczyny nie wiem czy akurat wam się przyda ale ... Ja będę miała jeszcze w torbie, wodę, przekąski, ręcznik papierowy, sztućce, kubek i pomadkę do ust. Bardzo wysychają usta po porodzie ... Już kilka opinii takich słyszałam a i u siebie to zaobserwowałam.

No ja też takie rzeczy, będę pakować. Ja muszę wszystko mieć nawet ubranka i kosmetyki do pielęgnacji bo u nas w szpitalu nic nie dają [emoji21][emoji35]

Agunia no u nas oprócz ubranek dla maluszka to też trzeba mieć wszystko swoje ... Nawet na liście ze szpitala jest wyszczególniony papier toaletowy ... Żenada żeby nawet tego nie było :/

reklama
@kamilaasami nie no u nas jest papier na szczęście :) powinno we wszystkich szpitalach być przynajmniej te podstawowe rzeczy dla maluszka

Do góry