reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Zarejestrowałam się prywatnie na poniedziałek do ginekologa. Jeśli będzie w porządku to zostanę u niego już do porodu.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze zrobilas. Co za lekarz... A to państwowo byłaś że nawet nie raczył Ci powiedzieć że go nie będzie? Mnie nie chcieli przyjąć w 7 miesiącu do innego:( bo boją się odpowiedzialności:/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
A my po wizycie [emoji3]

Zuzia wazy 1380 gram i ma 40 cm [emoji4] Lekarz powiedział, że idzie na 3,5 kg ale będzie długa [emoji3] Także nie ma co - ciuszki kupuje na 62 od razu. [emoji28]
No i co najważniejsze - obróciła się już główką w dół [emoji3]
Ogólnie jak to powiedział gin - wszystko idealnie, wzorowo wręcz [emoji4]

Termin jedynie bliżej 30.05 niż 23.05 także czasem czerwiec może nas zastać [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A my po wizycie [emoji3]

Zuzia wazy 1380 gram i ma 40 cm [emoji4] Lekarz powiedział, że idzie na 3,5 kg ale będzie długa [emoji3] Także nie ma co - ciuszki kupuje na 62 od razu. [emoji28]

Termin jedynie bliżej 30.05 niż 23.05 także czasem czerwiec może nas zastać [emoji846]

Super wieści :)

Kupilismy wozek :) uzywany bo uzywany ale naprawde zadbany, nigdzie nie jest przetarty nie ma zadnej plamki ani dziury, jedyne co to troszke rdza jest ale to na stelażu i tyle wozek 3w1:) za 450zl i 50zl opuscila :) jestem zadowolona :) okazalo się ze kobitka tez w ciazy i sprzedaja bo chca kupić nowy wozek jakiejs tam firmy:) takze na dzien dzisiejszy mam wszystko co potrzeba dla noworodka ufff! :)

A my po wizycie [emoji3]

Ja termin tez mam na 22.05 ale blizej 27.05 więc zobaczymy ;)

A my po wizycie [emoji3]

Dziwne trochę że lekarze zmieniają datę porodu słyszałam że po 14 tygodniu już nie powinno się zmieniać przynajmniej u nas tak jest bo każde dziecko inaczej rośnie :sorry:

Dziwne trochę że lekarze zmieniają datę porodu słyszałam że po 14 tygodniu już nie powinno się zmieniać przynajmniej u nas tak jest bo każde dziecko inaczej rośnie :sorry:

Ja od początku miałam dwa terminy (prawdopodobnie jak każda z nas): z om 23/05 i z usg 30/05 [emoji3] I jak do tej pory skłaniał się ku temu z om, to dzisiaj powiedział, że młodej bliżej do 30/05 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super wieści @MB91. My właśnie teraz jedziemy na wizytę. Też jestem ciekawa jak u nas będzie... Termin mam też na 20.05 wg om. Po powrocie wam napiszę co o jak :)

@Jetkaa fajnie, że znalazłaś wózek i to za taką kwotę ;). To już jesteś spokojniejsza :happy2:

I bardzo dobrze zrobilas. Co za lekarz... A to państwowo byłaś że nawet nie raczył Ci powiedzieć że go nie będzie? Mnie nie chcieli przyjąć w 7 miesiącu do innego:( bo boją się odpowiedzialności:/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Tak na nfz chodziłam do niej. Do tego co jestem umówiona powiedziałam jaka sytuacja i mnie przyjmie. On raz w tygodniu przyjmuje u nas.

reklama
@Jetkaa no to się cieszę że udało Wam się tak tanio kupić :) @MB91 ale fajnie, ważne że wszystko wporzadku. Może mój termin też się tak przesunie jak Twój, bo mam na 20.05 ale Przy mojej codziennej aktywności to może czasami prędzej wyjść .

Do góry