reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Rozpisałyście się :)

Wózek, łóżeczko kupuję nowe. Materac do łóżeczka koniecznie nowy ;)

Do szpitala położne radzą wziąć body lub kaftaniki żeby pępek był odkryty :)

Mój synek w 30+6 miał ponad 2kg także na pewno będzie duży ;)

Jutro mamy równe 33tc :)

Wizyta 21 marca w równe 34tc ;) Muszę na wizytę zrobić mocz, morfologię, antygen HBs.

reklama
@Agunia93 mi termin przesunął się przez wymiar brzuszka na ten z pierwszych usg, natomiast ... nie sądzę żebym tak urodziła. Wg. mnie będzie połowa maja [emoji846] Jakieś takie przeczucie mam. Mam nadzieje, że ten lekarz do którego idziesz teraz zechce Cię prowadzić już do końca [emoji16]

@Brzuszkowa i jak u Was? [emoji39]

@Jetkaa super, że masz już wszystko [emoji4][emoji1433] Ja czekam na wypłatę i ruszam na zakupy [emoji28]

@Blondynka1988 też kupuje nowe łóżeczko i materacyk. Tylko z materacykiem zastanawiam się jaki wybrać [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

:)
Screenshot_2018-03-12-21-36-25.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-12-21-36-25.png
    Screenshot_2018-03-12-21-36-25.png
    263,9 KB · Wyświetleń: 430
450zl mial kosztować, ale spuscila nam z ceny do 400zl :) i naprawdę nie widac uzytkowania :) ja jestem zadowolona:) jeszcze tylko poprac :) bo jest sciagany :)

Gratuluje wizyt, ciesze aie ze wszystkie sie udaly, a z tym terminem ciagle nic nieodgadnione, moj gin trzyma sie ciagle terminu om choc zawsze parametry wychodza kilka dni do przodu
@Agunia93 z ta twoja wizyta mnie zszokowalas, na tym etapie takie olewatorstwo, to dobrze ze sa jeszcze madrzy ludzie I wcisneli Cie na poniedzialkowa wizyte, I jak tu zaufac lekarzom, ja mojego mam sprawdzonego I dziekuje Bogu, bo wyciagnal mnie z nieplodnosc,poronien, przeprowadzis sprawnie moja cc a zreszta moge do niego dzwonic kiedy cos mnie niepokoi do 22, albo pisac I zawsze sie odzywa, dobry lekarz to najlepsza inwestycja I choc place 150 za wizyte, czasami mam rabat na 100:), ale nie zamienilabym na nfz bo bylam kontrolnie kilka razy I sprzet przestarzaly a I usg tylko 2,3 razy w ciazy, przynajmniej u nas I czekanie bo przyjmuja 15 pacjentek w ciagu 2 godzin

@Jetkaa no to juz masz komplecik, super ze Ci sie tak udalo.
A dziewczyny te ktore mysla o porodzie sn czy slyszalyscie cos o piciu po skonczonym 33 tyg ciazy herbatki z lisci malin, duzo o tym slyszalam I wlasnie poczytalam kilka artykulow, ze nie wywoluje wczesniejszej akcji porodowej ale wzmacnia miesnie macicy I ulatwia sprawny porod, skraca jego czas I jest mniej bolesny, zastanawiam sie czy wlasnie nie zakupic, co myslicie?

reklama
Jetkaa super cena :) też bym do pralki nie wkładała ;)

Mb super że wszystko u was w porządku ... Nic tylko się cieszyć :)

Ja już puściłam zamówienie w aptece online ... W przyszłym tygodniu będę pakować torbę choć uważam że mam jeszcze multum czasu to lepiej być przygotowanym ;) w rosmanku kupiłam dziś mini kosmetyki - żel pod prysznic, szampon itd żeby calych butelek nie targać ze sobą ... Jakoś przeraża mnie branie synka ze sobą jak coś się zacznie a męża nie będzie [emoji43] z resztą ja nie wiem jak to wygląda jak się poród sam zaczyna ... W pierwszej ciąży poszłam sama po terminie na wywoływanie więc jak mnie tym razem zaskoczy to ze stresu chyba w 5minut urodzę [emoji33]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry