Brzuszkowa
Fanka BB :)
A ja dziewczyny jak wyjechalam o 16.50 na wizytę tak wróciłam po 21. Najpierw opóźnienie było w wizytach, potem lekarz zapomniał przepisać mi nowych witamin, bo wyniki z morfologii zaś poleciały trochę w dół. Powiedziałam mu o moich klociach w klatce piersiowej i oddelegowal mnie do szpitala na EKG... Masakra te klocia. Tak jak przypuszczał jest to nerwobol. Wszystko długo trwało, bo lekarz zaczął przyjmować.od 20.00 my byliśmy czwarci a w dodatku nie mogła sie.zalogować na komp. Całe szczęście, że Amelka pojechala z dziadkiem do domu i tam śpi, bo o której by to poszła spać... Jak klocie znikło, to dostałam zgagi. Pielęgniarka powiedziała, że mam wszystko olac i się niczym nie stresować. Wszystko łatwe w telriie, ale w praktyce...
Najważniejsze, że malutką wszystko ok waży 1450g a jestem w 30+2. Ze względu na moje wyniki morfologii mam się.zaciągnąć do jedzenia więcej mięsa, a ja tak za tym nie.przepadam. Dodał, że dobrze zrobi to też dziecku, bo niby w normie, ale mogłoby być większe. Może dobijemy do 3300-3500g. Powiedział, że dobrze było, by obie córki były kilowo podobne, ale wynika, druga będzie mniejsza... Amelka wazyla 3960 g. Już sama.nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Wzrostowo wypada na termin porodu wg om na 20.05, ale że mam mieć cc, to prawdopodobnym terminem cc będzie już 14.05.
Kolejną wizytę mam 10.04 w naszą 8 rocznicę ślubu . Takiej rocznicy to myśmy jeszcze nie mieli.
Najważniejsze, że malutką wszystko ok waży 1450g a jestem w 30+2. Ze względu na moje wyniki morfologii mam się.zaciągnąć do jedzenia więcej mięsa, a ja tak za tym nie.przepadam. Dodał, że dobrze zrobi to też dziecku, bo niby w normie, ale mogłoby być większe. Może dobijemy do 3300-3500g. Powiedział, że dobrze było, by obie córki były kilowo podobne, ale wynika, druga będzie mniejsza... Amelka wazyla 3960 g. Już sama.nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Wzrostowo wypada na termin porodu wg om na 20.05, ale że mam mieć cc, to prawdopodobnym terminem cc będzie już 14.05.
Kolejną wizytę mam 10.04 w naszą 8 rocznicę ślubu . Takiej rocznicy to myśmy jeszcze nie mieli.
Ostatnia edycja: