reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Zarejestrowałam się prywatnie na poniedziałek do ginekologa. Jeśli będzie w porządku to zostanę u niego już do porodu.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze zrobilas. Co za lekarz... A to państwowo byłaś że nawet nie raczył Ci powiedzieć że go nie będzie? Mnie nie chcieli przyjąć w 7 miesiącu do innego:( bo boją się odpowiedzialności:/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
A my po wizycie [emoji3]

Zuzia wazy 1380 gram i ma 40 cm [emoji4] Lekarz powiedział, że idzie na 3,5 kg ale będzie długa [emoji3] Także nie ma co - ciuszki kupuje na 62 od razu. [emoji28]
No i co najważniejsze - obróciła się już główką w dół [emoji3]
Ogólnie jak to powiedział gin - wszystko idealnie, wzorowo wręcz [emoji4]

Termin jedynie bliżej 30.05 niż 23.05 także czasem czerwiec może nas zastać [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A my po wizycie [emoji3]

Zuzia wazy 1380 gram i ma 40 cm [emoji4] Lekarz powiedział, że idzie na 3,5 kg ale będzie długa [emoji3] Także nie ma co - ciuszki kupuje na 62 od razu. [emoji28]

Termin jedynie bliżej 30.05 niż 23.05 także czasem czerwiec może nas zastać [emoji846]

Super wieści :)

Kupilismy wozek :) uzywany bo uzywany ale naprawde zadbany, nigdzie nie jest przetarty nie ma zadnej plamki ani dziury, jedyne co to troszke rdza jest ale to na stelażu i tyle wozek 3w1:) za 450zl i 50zl opuscila :) jestem zadowolona :) okazalo się ze kobitka tez w ciazy i sprzedaja bo chca kupić nowy wozek jakiejs tam firmy:) takze na dzien dzisiejszy mam wszystko co potrzeba dla noworodka ufff! :)

A my po wizycie [emoji3]

Ja termin tez mam na 22.05 ale blizej 27.05 więc zobaczymy ;)

A my po wizycie [emoji3]

Dziwne trochę że lekarze zmieniają datę porodu słyszałam że po 14 tygodniu już nie powinno się zmieniać przynajmniej u nas tak jest bo każde dziecko inaczej rośnie :sorry:

Dziwne trochę że lekarze zmieniają datę porodu słyszałam że po 14 tygodniu już nie powinno się zmieniać przynajmniej u nas tak jest bo każde dziecko inaczej rośnie :sorry:

Ja od początku miałam dwa terminy (prawdopodobnie jak każda z nas): z om 23/05 i z usg 30/05 [emoji3] I jak do tej pory skłaniał się ku temu z om, to dzisiaj powiedział, że młodej bliżej do 30/05 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super wieści @MB91. My właśnie teraz jedziemy na wizytę. Też jestem ciekawa jak u nas będzie... Termin mam też na 20.05 wg om. Po powrocie wam napiszę co o jak :)

@Jetkaa fajnie, że znalazłaś wózek i to za taką kwotę ;). To już jesteś spokojniejsza :happy2:

I bardzo dobrze zrobilas. Co za lekarz... A to państwowo byłaś że nawet nie raczył Ci powiedzieć że go nie będzie? Mnie nie chcieli przyjąć w 7 miesiącu do innego:( bo boją się odpowiedzialności:/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Tak na nfz chodziłam do niej. Do tego co jestem umówiona powiedziałam jaka sytuacja i mnie przyjmie. On raz w tygodniu przyjmuje u nas.

reklama
@Jetkaa no to się cieszę że udało Wam się tak tanio kupić :) @MB91 ale fajnie, ważne że wszystko wporzadku. Może mój termin też się tak przesunie jak Twój, bo mam na 20.05 ale Przy mojej codziennej aktywności to może czasami prędzej wyjść .

Do góry