reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

1519999907-81bcd025b80af060-aaaaaa.jpeg
1519999921-f1b1a4ec8d69dc62-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie

reklama
U mnie mala w mnie w 29tug mala 1118g:) wiec nic sie nie martw:)
Jetkaa
A było to dokładnie u Ciebie 29 tyg ?
Ja mam termin według usg na 16maja i malutka wazyla 1100 dokładnie w 29+0 narazie się nie martwię poprostu to dziewczynka i pewnie będzie mniejsza niż moje chłopaki bo odżywiam się bardzo dobrze więc pewnie taka jej uroda :rofl:

Jeszcze raz witam wszystkie mamusie ! Mysza1990 wiesz wcale nie jest tak źle wbrew pozorom to tylko kwestia organizacji. Połowa dzieciaków jest starsza więc dużo pomagają z odbieraniem maluchów z przedszkola i autobusu szkolnego, załatwiają mi różne sprawy i kupują nawet ubranka dzieciakom.Są ze sobą bardzo zżyte. Ja teraz muszę dużo leżeć więc to bardzo dużo mi daje. Na pewno sobie poradzisz

Link do: Mysza1990 dokladnie 28t3d a ja mam termin na 22maj:) moja tez bedzie mała:)
Link do: Gosika88 ja mialam badanie krew i mocz dzień lub dwa po wirusie grypy zoladkowej i zwyklej grypy i mialam tylko cos tam podwyższone ale to gin mi odrazu powiedzil czy byłam chora:) więc raczej nie ma wpływu..

A ja wróciłam od diabetologa i okazuje się, że moje wyniki z badania hemoglobiny z ostatnich trzech miesięcy jest dobry :biggrin2: 4,8. Na szczęście nie muszę przyjmować insuliny, bo domowe mierzenie poziomu cukru glukometrem dawały też wyniki w normach. Jedynie co, to do końca ciąży muszę się pilnować, przestrzegać diety i codziennie się mierzyć poziom cukru glukometrem. No ale tyle, to przeżyję ;). Niby w kolejnym trymestrze może coś ulec zmianie i dlatego pozostaję jeszcze pod obserwacją.

Hej dziewczyny, czy tez czujecie sie mniej komfortowo, od kiedy dzidzius zmienil pozycje na glowka do dolu? Musze przyznac, ze jak byla w poprzek to te wszystkie kopniaki i ruchy byly ok. A teraz czuje sie kopana po zebrach i plecach codziennie [emoji23] I trudno mi znalezc pozycje, w ktorej czuje sie komfortowo, a tu jeszcze 8 tygodni zostalo [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, czy tez czujecie sie mniej komfortowo, od kiedy dzidzius zmienil pozycje na glowka do dolu? Musze przyznac, ze jak byla w poprzek to te wszystkie kopniaki i ruchy byly ok. A teraz czuje sie kopana po zebrach i plecach codziennie [emoji23] I trudno mi znalezc pozycje, w ktorej czuje sie komfortowo, a tu jeszcze 8 tygodni zostalo [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U mnie od dawna jest główka w dół więc nie mam za bardzo porównania.kopie Ale do zniesienia.nie lubi jak leżę na prawym boku wtedy mnie intensywnie kopie i Wypycha z prawej strony. Czuje też ucisk na pęcherz chyba,jak wstaje to czuje że nie dolece do wc A tam siku nie idzie bo nie ma co.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry