reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Może to co napisze będzie głupie...ale oglądam Planete Singli i ryczę jak bóbr jakiś [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

A mysmy zasneli z synem o 21, syn zasnal razem ze mną:) moj D przyszedl po22 z pracy i mnie budzi ze syn ma goraczke:\ i rzeczywiście jak żeśmy spali dostal wysokiej goraczki :\ dobrze ze spal ze mna bo odrazu dostal syrop na goraczke, pokoj przewietrzylismy.. Mam nadzieje ze mu zaraz przejdzie... Masakra..

Mam nadzieje zeto gorączka tylko a nie grypa:\ zobaczymy:\ i mam nadzieje ze to nie przez przedszkole czy cos musze obserwowac kiedy będzie lapal grype czy goraczke :\
Oki dziewczyny dziekujemy bardzo milej i spokojnej nocki :)

Jetkaa przyzwyczai się niestety jak dziecko chodzi do przedszkola to choruje. Dlatego my już od dwóch miesięcy w [emoji536] bo mnie potem zarażała. A tak mamy dwa miesiące spokoju. W poniedziałek chyba pójdzie ale jak znowu złapie infekcję to rezygnujemy.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A tu jeszcze wszyscy śpią??
Dzień dobry !
Pobudka!!!
Codziennie się budzę o 8smej i czasami zasypiam jeszcze na godzinę dwie ale czasami nie mogę tak jak dzisiaj a późno poszłam spać po 12tej napewno.
Nie cierpię kłaść się do łóżka w nocy bo czuję się taka ciężka i obrzmiała. Do tego walczę z usypianiem Kori, która zasypia później niż my. Baterie jej się nie wyczerpują i wydziwia w łóżku. A to siku 10razy, piciu kilka a potem pogadamy sobie i takie tam. Nie wspomnę że najpierw czytamy bajki, więc trwa to i trwa a ja nie mam czasami na to siły. Potem jak w końcu uśnie to mi sen miła i ciężko mi wstać. Najlepiej czuje się rano, taka lekka jakbym nie miała tego brzucha.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny:)
Ja uwielbialam spac a teraz? Dla mnie katorga:\ jak nie katar zaraz mam, to plecy bola to zas nogi a za chwile zla pozycja:\wrrr! I do tego co 15min WC!:\ chce urodzic polozyc sie na brzuszku i przespac cala noc :)
Link do: nknatalia moj tez co chwile chce pic, pyta ktora godzina, opowiada cos, potem siku piciu jakies autko do spanie i jest ok.. Czesem wstaje do niego 10razy:\
Nie spalam z synem do 2 w nocy, goraczka mu zeszla w ciagu pol godz ale ja juz sie rozbudzilam i nie moglam spac:\ ale za to jadlam lody o 2 w nocy hehe:) maly wstal i katar ma straszny :/ ehh a mial jechać z nami kupic malej wyprawke to bedzie musial w domu zostac:\

Do góry