reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Może to co napisze będzie głupie...ale oglądam Planete Singli i ryczę jak bóbr jakiś [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

A mysmy zasneli z synem o 21, syn zasnal razem ze mną:) moj D przyszedl po22 z pracy i mnie budzi ze syn ma goraczke:\ i rzeczywiście jak żeśmy spali dostal wysokiej goraczki :\ dobrze ze spal ze mna bo odrazu dostal syrop na goraczke, pokoj przewietrzylismy.. Mam nadzieje ze mu zaraz przejdzie... Masakra..

Mam nadzieje zeto gorączka tylko a nie grypa:\ zobaczymy:\ i mam nadzieje ze to nie przez przedszkole czy cos musze obserwowac kiedy będzie lapal grype czy goraczke :\
Oki dziewczyny dziekujemy bardzo milej i spokojnej nocki :)

Jetkaa przyzwyczai się niestety jak dziecko chodzi do przedszkola to choruje. Dlatego my już od dwóch miesięcy w [emoji536] bo mnie potem zarażała. A tak mamy dwa miesiące spokoju. W poniedziałek chyba pójdzie ale jak znowu złapie infekcję to rezygnujemy.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A tu jeszcze wszyscy śpią??
Dzień dobry !
Pobudka!!!
Codziennie się budzę o 8smej i czasami zasypiam jeszcze na godzinę dwie ale czasami nie mogę tak jak dzisiaj a późno poszłam spać po 12tej napewno.
Nie cierpię kłaść się do łóżka w nocy bo czuję się taka ciężka i obrzmiała. Do tego walczę z usypianiem Kori, która zasypia później niż my. Baterie jej się nie wyczerpują i wydziwia w łóżku. A to siku 10razy, piciu kilka a potem pogadamy sobie i takie tam. Nie wspomnę że najpierw czytamy bajki, więc trwa to i trwa a ja nie mam czasami na to siły. Potem jak w końcu uśnie to mi sen miła i ciężko mi wstać. Najlepiej czuje się rano, taka lekka jakbym nie miała tego brzucha.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny:)
Ja uwielbialam spac a teraz? Dla mnie katorga:\ jak nie katar zaraz mam, to plecy bola to zas nogi a za chwile zla pozycja:\wrrr! I do tego co 15min WC!:\ chce urodzic polozyc sie na brzuszku i przespac cala noc :)
Link do: nknatalia moj tez co chwile chce pic, pyta ktora godzina, opowiada cos, potem siku piciu jakies autko do spanie i jest ok.. Czesem wstaje do niego 10razy:\
Nie spalam z synem do 2 w nocy, goraczka mu zeszla w ciagu pol godz ale ja juz sie rozbudzilam i nie moglam spac:\ ale za to jadlam lody o 2 w nocy hehe:) maly wstal i katar ma straszny :/ ehh a mial jechać z nami kupic malej wyprawke to bedzie musial w domu zostac:\

Do góry