Dziewczyny u mnie malutka też ma brzuszek mniejszy i ogólnie ważyla 1.100 w 29 tygodniu według lekarzy trochę mało i dlatego będę miała usg co 2 tygodnie aż do porodu pewnie dodam że mieszkam w Wielkiej Brytanii i tutaj są tylko 2 usg ostatnie w 20 tyg czy 1.100 w 29 tyg to waszym zdaniem aż tak mało?
reklama
caltha
Fanka BB :)
Poniżej 10centyla i wskazuje na hipotrofię, ale to spokojnie. Trzeba monitorować, bo wszystko się może zmienić i wzrośnie. Bierz jeszcze pod uwagę błąd pomiaru.Dziewczyny u mnie malutka też ma brzuszek mniejszy i ogólnie ważyla 1.100 w 29 tygodniu według lekarzy trochę mało i dlatego będę miała usg co 2 tygodnie aż do porodu pewnie dodam że mieszkam w Wielkiej Brytanii i tutaj są tylko 2 usg ostatnie w 20 tyg czy 1.100 w 29 tyg to waszym zdaniem aż tak mało?
Jetkaa
U mnie mala w mnie w 29tug mala 1118g wiec nic sie nie martwDziewczyny u mnie malutka też ma brzuszek mniejszy i ogólnie ważyla 1.100 w 29 tygodniu według lekarzy trochę mało i dlatego będę miała usg co 2 tygodnie aż do porodu pewnie dodam że mieszkam w Wielkiej Brytanii i tutaj są tylko 2 usg ostatnie w 20 tyg czy 1.100 w 29 tyg to waszym zdaniem aż tak mało?
Brzuszkowa
Cześć dziewczyny,
niedawno dopiero usiadlamr sobie. Zakupy zrobione, sprawy pozalatwiane, podłogi umyte, obiad ugotowany i.... zjedzony. Chwilkę sobie odpocznę i pójdę się szykować do poradni diabetologicznej... Od tego szorowania mam tak suche i popekane dlonie, że nawet smarowanie nie pomaga
Ciekawe co mnie.tam dziś czeka... Pierwszy raz do lekarza. Ostatnio miałam tylko wprowadzenie przez pielęgniarkę.
Ja, co do wielkości naszej kruszynki nie mogę się wypowiadać, bo ostatnio byłam 3 tyg. temu. Aktualnie jestem w 29 tyg.
Fajnie dziewczyny, że te wasze dzieciątka tak fajnie rosną A jak pomyślę, że niektóre z was już w następnym miesiącu będą trzymać dzieciaczki w swoich ramionach, to nie mogę w to uwierzyć. Sama mam termin na.20.05, więc jeszcze tak lajtowo, ale tez już powoli odchaczam pozycje z mojej listy.
Wózek, gondola i łóżko ściągniemy ze strychu raczej dopiero w kwietniu. Jutro robimy juz przemeblowanie i od poniedziałku wracam do prac w szafie. Mąż i córka już są załatwieni. Zostałam jeszcze tylko ja no i nasza kruszynka Do połowy kwietnia chciałabym być już gotowa z wszystkim. Oby się udało
niedawno dopiero usiadlamr sobie. Zakupy zrobione, sprawy pozalatwiane, podłogi umyte, obiad ugotowany i.... zjedzony. Chwilkę sobie odpocznę i pójdę się szykować do poradni diabetologicznej... Od tego szorowania mam tak suche i popekane dlonie, że nawet smarowanie nie pomaga
Ciekawe co mnie.tam dziś czeka... Pierwszy raz do lekarza. Ostatnio miałam tylko wprowadzenie przez pielęgniarkę.
Ja, co do wielkości naszej kruszynki nie mogę się wypowiadać, bo ostatnio byłam 3 tyg. temu. Aktualnie jestem w 29 tyg.
Fajnie dziewczyny, że te wasze dzieciątka tak fajnie rosną A jak pomyślę, że niektóre z was już w następnym miesiącu będą trzymać dzieciaczki w swoich ramionach, to nie mogę w to uwierzyć. Sama mam termin na.20.05, więc jeszcze tak lajtowo, ale tez już powoli odchaczam pozycje z mojej listy.
Wózek, gondola i łóżko ściągniemy ze strychu raczej dopiero w kwietniu. Jutro robimy juz przemeblowanie i od poniedziałku wracam do prac w szafie. Mąż i córka już są załatwieni. Zostałam jeszcze tylko ja no i nasza kruszynka Do połowy kwietnia chciałabym być już gotowa z wszystkim. Oby się udało
caltha
Ale zazdroszczę Wam tych sił, choć chwilowych, na ogarnianie. Mnie tak zmiotły choroby młodej i moje, że nic nie robimy, poza większym bałaganem :/ przyszly tydzień poza domem, pewnie że szpitala przytargamy kolejną chorobę lub zaraz złapie z przedszkola. A takie plany miałam
Blondynka1988
Własnie tak z tymi pomiarami i terminami jest. Wszystko zależy jak "obejmą" brzuszek na USG i zmierzą
Jetkaa
Ja dzis tez mialam sily choc rano mi ich brakowalo do nowej szafy sobie przelozylam ciuchy syna, bo sa wieksze Od razu przebralam te co sa za male itp dla malej tez mam duzo miejsca na ciuszki i moge od nastepnego tyg prac jej ciuszki) bo w tym tyg pralam posciele, koce kortki i ogolnie nasze ciuchy i teraz mam spokoj i moge skupić sie tylko na praniu jej
reklama