caltha
Fanka BB :)
Pięknie
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
JetkaaU mnie mala w mnie w 29tug mala 1118g wiec nic sie nie martw
U mnie od dawna jest główka w dół więc nie mam za bardzo porównania.kopie Ale do zniesienia.nie lubi jak leżę na prawym boku wtedy mnie intensywnie kopie i Wypycha z prawej strony. Czuje też ucisk na pęcherz chyba,jak wstaje to czuje że nie dolece do wc A tam siku nie idzie bo nie ma co.Hej dziewczyny, czy tez czujecie sie mniej komfortowo, od kiedy dzidzius zmienil pozycje na glowka do dolu? Musze przyznac, ze jak byla w poprzek to te wszystkie kopniaki i ruchy byly ok. A teraz czuje sie kopana po zebrach i plecach codziennie [emoji23] I trudno mi znalezc pozycje, w ktorej czuje sie komfortowo, a tu jeszcze 8 tygodni zostalo [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom