reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witaj agatka 2018

Wlasnie z tym rerminem mam odwieczny problem moj gin, sugeruje sie terminem om, a przed 12 tyg termin usg i teraz jest 5 dni wczesniej, zobacze jeszcze za tydzien.

reklama
Hej. Witam nową mamuśkę.
@Katharina zs też jeszcze nie mam wózka ale uważam że jeszcze mam czas. Też nie mogę się zdecydować.
Wczoraj skręcaliśmy z mężem łóżeczko dostawne i komodę z przewijakiem i komodę do łazienki. Na szczęście mój Tata przyszedł pomóc bo tydzień by nam to zajęło.
Także łóżeczko komoda stoją teraz tylko prać i prasować i układać. Dzisiaj listę zrobię co mi jeszcze potrzeba. Zamówiłam jeszcze gwiazdki na ścianę tam gdzie będzie stać łóżeczko. Z mebli brakuje mi jeszcze tylko fotel uszak ale to już w przyszłym miesiącu.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie termin z USG jest ruchowy. Pisałam o tym wczoraj ;)
Raz 25 kwietnia, raz 27 kwietnia ;)
Najlepiej trzymać się terminu z ostatniej miesiączki ;)

No tak bo mala ma ten brzuszek maly i przez obliczenia glowki, brzuszka i nozki porod wychodzi na 27.maj:\ a z OM22.05 Niby trzymamy się ze 22maja mam termin.. Bo brzuszek nadal jest2tyg do tylu..

No tak bo mala ma ten brzuszek maly i przez obliczenia glowki, brzuszka i nozki porod wychodzi na 27.maj:\ a z OM22.05 Niby trzymamy się ze 22maja mam termin.. Bo brzuszek nadal jest2tyg do tylu..
No to dobrze, że trzyma się terminu z om. A jaki byl termin z USG pierwszych? Zgadzał się mniej więcej z om?

Ale sie narobilam az mnie synus zasunal kopniaka i teraz odpoczywam.Wyciagnelam gondole rozebralam bo marerial prawie caly odchodzi wszystko jest na zasuwak.Patrze a tu plesn.Na wkladkach bialych na tekturze .Wyszorowalm sama gondole i teraz sie wietrzy i schnie a reszta sie moczy.Moze plesn zniknie .A mnie niedobrze bo sie nawachalam.I juz chyba juz dzisiaj nie zrobie .

Witaj Agatka 2018 :)
Gratuluję tylu dzieciaczków napewno macie wesoło w domu :rofl: ja spodziewam się trzeciego maleństwa tym razem córeczki i szczerze to cię podziwiam jak dajesz radę z taką gromadka bo ja się u siebie obawiam jak to będzie ;)

reklama
Do góry