reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzis cos mnie naszlo na troche bardziej szczegolowe porzadki, wiec brykam po domku i to tu to tu jakis zakamarek staram sie ogarnac, jedynie rzeczy ktore dla malego maja sie przydac w jedno miejsce odkladam bez ladu skladi, mam taki jeden wolny pokoj to gromadze i zamykam pokoj i cos nie bardzo chce mi sie jeszcze segregowac te rzeczy, pewnie blizej swiat dopiero sie wezmę, jak okna juz beda pomyte itp
Widze ze jest nas kilka tegorocznych 30-stek, ja tez w tym roku tylko ja grudzien to jeszcze tak do mnie nie dociera:), no mi sie tez tak wydaje ze prawdziwe zycie to dopiero po 30 sie zaczyna..., milej soboty dziewczyny:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@sredec1982 mnie też ciągnie, nieprzyjemne to jest uczucie. Więc raczej kolejny objaw ciąży [emoji39] A i to Twoje usg to raczej taka norma - w większości krajów wykonuje się 3x, ale wiem co czujesz [emoji6] Ja gdybym małej nie widziała przynajmniej raz w miesiącu to bym zwariowała [emoji13]

Wrzuciłam na wątek wyprawkowy to co udało mi się stworzyć - więc będę wdzięczna za podpowiedzi, bo może czegoś zapomniałam [emoji13]

@agatenka33 wijesz gniazdko [emoji847][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

LISTY WYPRAWKOWE
Link do: LISTY WYPRAWKOWE

Dziewczyny przesadziłam[emoji39]Na kolacje (czyli jakieś 10’ temu - już sama godzina zasługuje na karę[emoji23]) zjadłam czekoladowe naleśniki przełożone powidłami śliwkowymi, na wierzch masło orzechowe, banany i całość polana czekoladą [emoji23]‍♀️[emoji16] Przecież to zapawa na pomstę do nieba [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ale się dzisiaj nachodziłam a powinnam leżeć. Byłam na wizycie kontrolnej u ginka i dostałam zalecenie przyjęcia zastrzyku immuglobiny już w 29 tygodniu. Nie jest refundowany.

Nie wiem też jak interpretować wyniki krzywej cukrowej. Wyszło mi:
85 na czczo
166 po godzinie
110 po 2ch godzinach

Czy któraś z Was to ogarnia? [emoji14]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam prawie identycznie jak ty tylko po godzinie 190 i jest ok. Także nie masz cukrzycy.

Pracowity dzień za mną. Dobrej nocki wszystkim.

Do góry