reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny poszło mi nadzwyczaj dobrze ... Chyba kciuki działają [emoji39] co prawda wyników jeszcze nie ma ale sprawdzałam każde pytanie i wszystkie odpowiedzi są prawidłowe [emoji43][emoji33][emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję!! Czyli już z glowy;) teraz tylko już myśli wokół dzidzi będą:D

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
No bo czytałam, że od tego roku są właśnie refundowane te zastrzyki.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie moja ginekolog mówi że od tego roku NFZ nakazał refundację zastrzyków jeszcze w ciąży. Tylko nie przekazał na to pieniędzy przychodniom. I ciężko lub wcale nie można znaleźć takich placówek gdzie robią za darmo. Troche lipa.

Moja ginka jednak nalega żebym wykupiła przez tą całą historię z odpływającymi wodami...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny poszło mi nadzwyczaj dobrze ... Chyba kciuki działają [emoji39] co prawda wyników jeszcze nie ma ale sprawdzałam każde pytanie i wszystkie odpowiedzi są prawidłowe [emoji43][emoji33][emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
No to super ;) Gratulacje. Dasz pewnie w w kolej sesji rady. Znam z autopsji, że im więcej na głowie, tym lepiej wszystko idzie :tak:

A my już prawie dojeżdżamy do domku. Caly dzień ikea... Pierwszy raz tam byliśmy, ale jak poddasze będzie gotowe, to pewnie się zaś wybierzemy. Głowy pełne praktycznych pomysłów, ktore musimy wykorzystać jeszcze przed narodzinami naszej drugiej córeczki. Polecam. No i kupiliśmy retro fotel na ktory byłam już id dłuższego czasu napalona :rolleyes: miał być inny kolor, ale jednak do naszego duzego biało-szaro-czarnego salonu zdecydowaliśmy,.że to będzie jednak żółty :D. Ciekawe co babcia i rodzinka na to powie :rofl:. Pozdrawiam i milej niedzieli

Dziewczyny, te które mają prawko - do którego miesiąca będziecie prowadzić auto, a może już przestalyście prowadzić? Uważacie, że czas najwyższy przesiąść się na autobusy lub miejsce pasażera?

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Dziewczyny, te które mają prawko - do którego miesiąca będziecie prowadzić auto, a może już przestalyście prowadzić? Uważacie, że czas najwyższy przesiąść się na autobusy lub miejsce pasażera?

3jgxskjosc311c31.png

Ja tam do końca raczej nie dam rady jeździć, z doświadczenia z pierwszej ciazy, bo moj brzuch był ogrniasty i rodzilam koniec września, to bylam bardzo opuchnięta. Było mi niewygodnie. Ale jeżeli da rady, to będę jeździć, ale pod koniec już tylko z kimś a nie sama, bo różnie to moze być... Chyba, że te krótsze trasy... Mieszkam na wsi, więc najwygodniej samochodem... Życie samo pokaże.;)

Do góry