reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Brzuch, jak pisałam lubi być zmienny, wiec możliwy brzydki zbieg okoliczności. Ale lekarz super, że zwrocil uwage, bo wielu olewa. Oby się okazało niepotrzebnie :) ale jak już jednak, to trzeba monitorować. Jak będzie wiadomo co i jak już na pewno, to pytaj bo jestem spec ;) hehe
Dobrze dziękuję na pewno bede pytac jak się dowiem co i jak:)! Uspokoilas mnie troszke:)

reklama
Jetkaa nie przejmuj sie naprawde ja sprawdzalam teraz wyniki mojej malutkiej i porownywalam je z twoimi moja z brzuszkiem byla 2 tygodnie do tylu tez miala za maly brzuch i jak urodzilam ja przez cc 3 lata temu to bylo ok sliczna i dzrowa dziewczynka;)
Takze nie martw sie ja mialam wieksza roznice jak ty do dwoch tygodni +/- jest norma nic sie nie dzieje

Dzień dobry [emoji3]
Ale się wyspałam! Mega [emoji4] Hihi... dawno nie byłam tak wyspana[emoji3] nawet nic mnie nie boli ...prawie [emoji56]

Szumisia kupi mi moja siostra na prezent dla małej - więc zobaczymy czy się sprawdzi [emoji848]

@Jetkaa nie martw się na zapas bo to niczego nie zmieni. Jak piszą dziewczyny - malutka mogła po prostu mieć pusty pęcherz[emoji39] Ja chodzę prywatnie od początku, ale znam przypadek i to z chwili dosłownie temu, że moja kuzynka (jest 2tc do tylu ode mnie) jeździła do Łodzi co 3 tyg. bo lekarka podejrzewała, że ma toksoplazmozę. W rezultacie okazało się, że ginka tylko chciała kasować po dwie stówy za wizytę Ja byłam też z kolei na kontrolnym badaniu jakoś w 12/13 tc. u kogoś innego i nie dość, że skasowała mnie jak za zborze to jeszcze wymyślała, że mam jakieś plamy na macicy, krwiaka w trakcie organizacji i mięśniaka.... oczywiście biadolenie, że może różnie być i kontrola za dwa tygodnie. Nie poszłam, zostałam u swojego ginekologa i jak widzisz wszystko jest ok [emoji16] Nie ma reguły ale musisz być dobrej myśli [emoji4]
Wszystko będzie ok [emoji847] Mała jest śliczna [emoji7]

@MoniaMat mega zdjęcia !!! Aż Ci zazdroszczę [emoji3] Jakość taka jakby fotograf siedział w brzuszku i podziwiał piękności [emoji7][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam, dziś kończę trzy dychy, starość [emoji14] z tej okazji idę kupić mężowi prezent hehe chyba rolę się odwróciły.

3jgxskjosc311c31.png

Gosia sto lat [emoji16] ja skończyłam 31 w czwartek dostałam od rodziców wyciskarke wolnoobrotowa do soków o stwierdzam że starość nadeszła bo bardzo ucieszył mnie praktyczny prezent [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry