reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A ja chetnie bym na wesele poszla tylko nie w tym stanie.juz za duza jestem.wiec mi ciezko .A starszy przychodzi w nocy do nas .Dzisiaj w nocy wlazl na mnie jak na boku lezalam i tak sobie spal.Takze milam dwoch lokatorow.jeden we mnie drugi na mnie.

reklama
Ale się wystraszyłam;( weszłam po schodach na piętro i zaczęłam odczuwać duszności,serce biło mi chyba 200 na min i zaczęłam slabnac. Ledwo dobiegła do łóżka bo już czułam że zaraz zemdleje;(( Masakra! Boję się teraz samej być na tym odludziu gdzie nawet nie ma zasiegu;( chyba pojadę na 2 dni do rodziców. Ech..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Ale się wystraszyłam;( weszłam po schodach na piętro i zaczęłam odczuwać duszności,serce biło mi chyba 200 na min i zaczęłam slabnac. Ledwo dobiegła do łóżka bo już czułam że zaraz zemdleje;(( Masakra! Boję się teraz samej być na tym odludziu gdzie nawet nie ma zasiegu;( chyba pojadę na 2 dni do rodziców. Ech..

Ciśnienie mierz. I powinno pomoc wypicie powoli małymi łykami wody. Ewentualnie coś słodkiego. Ale woda powinna dać radę

No u mnie ze spaniem tez standard, moja mala jeszcze budzi sie w nocy i mowi "mamusiu tulic, nie tak, nie tak" i jeszcze mnie ustawia zeby jej bylo dobrze, i jak tu spac w dobrej pozycji jak trzeba na lewym boku a ja lubie na brzuchu i jeszcze przytulac trzeba bo tata nie bedzie.:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas spowrotem zimka wrocila, zasypalo sniegiem, ale jakos tak przyjemniej niz wczoraj , a mnie znow cos zaczyna kaszel dusic, nie wiem czy nie doleczony czy nowa infekcja

A dziewczyny kocyki juz macie dla malenstw na lato, ja po malej mam takie typowe kocyki dwa grubsze jeden cienszy, ale zastanawiam sie nad jakimis materialowym/ dzianinowym, pieluch muslinowych/ bambusowych tez nie mialam i nie wiem jakie one sa, polecacie takie, czy wystarczy flanela/ tetra do okrywania. Pytam bo zamawiac mysle przez internet, a tak nie podotykam

Ja miałam syna w lipcu i najwięcej latem używałam pieluszki bambusowej, jak było ciut chłodniej to flaneli.

Witałam się z Wami jakiś czas temu, ale opieka nad dzieckiem mnie pochłaniala. Teraz Młody poszedł do żłobka i mam więcej czasu :)

Dziewczyny a kiedy kompletować wyprawkę dla dziecka i zacząc kupowac wózek, łożeczko, ubranka?
jak cos napomknęłam mojej mamie ze może by juz cos wypadało to powiedziala że to za wcześnie.

reklama
Dziewczyny a kiedy kompletować wyprawkę dla dziecka i zacząc kupowac wózek, łożeczko, ubranka?
jak cos napomknęłam mojej mamie ze może by juz cos wypadało to powiedziala że to za wcześnie.
Ja już większość mam,wczoraj zamówiłam wozek:) jedyne co zostało to skończyć pokoik dziecka, poprac i wypracować rzeczy. Swoją torbę do szpitala też mam prawie spakowana, zostaje torba dla malucha i oczekiwanie...:)

Do góry