reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mój mąż przyjechał z pracy z Merci i tulipanami :D

Pojadłam naleśników z kremem czekoladowym, bananem, bitą śmietaną i sosem toffi :)

reklama
Mój mąż przyjechał z pracy z Merci i tulipanami :D

Pojadłam naleśników z kremem czekoladowym, bananem, bitą śmietaną i sosem toffi :)

O jaaaaa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jestem za naleśnikami od początku ciąży i właśnie narobiłaś mina nie ochoty !!!![emoji4] idę robić [emoji48][emoji172][emoji170]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

WARSZTATY dla ciężarnych i dzieciatych

Link do: Bezpieczny Maluch

Link do: Świadoma Mama – Świadoma Mama

Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Mamotoja.pl

http://www.mama-wie.pl

Link do: Planeta Dziecko - Bezpłatne warsztaty dla przyszłych i obecnych rodziców!

Można za darmo się zapisać- uczą np. pierwszej pomocy dziecku, o bezpiecznym przewożeniu, czasem chustowanie czy jak pielęgnować, nosić itp, o prawidłowym rozwoju. Często są darmowe smoczki, butelki lub konkursy, gdzie można wygrać chustę, fotelik itp
Tylko trzeba uważać, bo to oczywiście sponsorowane jest, skoro za darmo.
Jest też pełno targów w większych miastach i można pooglądać i kupić wozki, foteliki, minki i inne witaminki ;)

Widze dziewczyny ze tak jak ja dzis poscicie, ja caly dzien podjadam czekoladki, teraz az mam niestrawnosci przez to ale nie moglam sie poprostu oprzec...
, Moj Ł tez pamietal o walentynkach, wiec super, tylko ja skromny obiadek dla mnie i malej przygotowalam bo mial miec w pracy obiad, a tu lipa nie bylo, na szczescie on zje cokolwiek i nie zlosci sie wrecz przeciwnie twierdzi ze nie musi byc.
Za to wszystko obiecalam mu ze zamiast jakiegos filmu wieczorem moze mecz ogladac bo liga mistrzow czy cos:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mezus też pamiętał i przywiózł po pracy dla mnie Rafaello, a dla córki książeczki, bo strasznie lubi kolorowac, wyklejac i rozwiązywać zadania. :happy: Córka dla taty miała laurke, ja niestety nic, bo nawet nie mogę wyjść z domu. Ale było ciacho :) Teraz zaś siedzi przed kompem i pracuje... a Amelka zaraz idzie spać... Tak u nas wyglądają tegoroczne walentynki ;-) ;)
Życzę wam dziewczyny jeszcze miłego wieczoru z partnerami ;)

A ja to dziś mam dzien dziecka hehe:)dzien słodkości:) od mojego D dostalam slodkosci, przyjechała mama do mnie to oczywoscie słodkości:) i ciocia wpadla też ze slodyczami ;) juz na samą mysl na cukier robi mi sie blee:)
Miłego wieczorku :)

Mój też wpadł z różą i Merci [emoji3] Dobrze, że mnie coś tknęło i wyskoczyłam do sklepu kupić mu Rafaello [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super wlasnie dostalam zaproszenie na slub od kuzynki na termin porodu, fajnie zapewne cala rodzina bedzie bawic a ja rodzic, a juz chyba ze 3 lata nie bylam na takiej imprezie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubie mam to samo i też u nas rzadko wesela się zdarzają od 5lat jak jesteśmy małżeństwem na żadnym nie byliśmy jak rodziłam Kornelkę mieliśmy zaproszenie i teraz no super jeszcze podobno trzy dniowe bo góralskie. No ale cóż

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj w klubie mam to samo i też u nas rzadko wesela się zdarzają od 5lat jak jesteśmy małżeństwem na żadnym nie byliśmy jak rodziłam Kornelkę mieliśmy zaproszenie i teraz no super jeszcze podobno trzy dniowe bo góralskie. No ale cóż

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
3 dniowe goralskie?:)
Ja mialam w wakacje 6weslel goralskich, 2chrzcin, 4urodzin... Kasy poszło w pierone!:) także wesel mam dosc na kilka lat:) jak narazie u nas sie nie zapowiadaja wesla.. Tylko chrzciny w tym roku 3:)

Do góry