reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Mój mąż przyjechał z pracy z Merci i tulipanami :D

Pojadłam naleśników z kremem czekoladowym, bananem, bitą śmietaną i sosem toffi :)

reklama
Mój mąż przyjechał z pracy z Merci i tulipanami :D

Pojadłam naleśników z kremem czekoladowym, bananem, bitą śmietaną i sosem toffi :)

O jaaaaa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jestem za naleśnikami od początku ciąży i właśnie narobiłaś mina nie ochoty !!!![emoji4] idę robić [emoji48][emoji172][emoji170]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

WARSZTATY dla ciężarnych i dzieciatych

Link do: Bezpieczny Maluch

Link do: Świadoma Mama – Świadoma Mama

Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Mamotoja.pl

http://www.mama-wie.pl

Link do: Planeta Dziecko - Bezpłatne warsztaty dla przyszłych i obecnych rodziców!

Można za darmo się zapisać- uczą np. pierwszej pomocy dziecku, o bezpiecznym przewożeniu, czasem chustowanie czy jak pielęgnować, nosić itp, o prawidłowym rozwoju. Często są darmowe smoczki, butelki lub konkursy, gdzie można wygrać chustę, fotelik itp
Tylko trzeba uważać, bo to oczywiście sponsorowane jest, skoro za darmo.
Jest też pełno targów w większych miastach i można pooglądać i kupić wozki, foteliki, minki i inne witaminki ;)

Widze dziewczyny ze tak jak ja dzis poscicie, ja caly dzien podjadam czekoladki, teraz az mam niestrawnosci przez to ale nie moglam sie poprostu oprzec...
, Moj Ł tez pamietal o walentynkach, wiec super, tylko ja skromny obiadek dla mnie i malej przygotowalam bo mial miec w pracy obiad, a tu lipa nie bylo, na szczescie on zje cokolwiek i nie zlosci sie wrecz przeciwnie twierdzi ze nie musi byc.
Za to wszystko obiecalam mu ze zamiast jakiegos filmu wieczorem moze mecz ogladac bo liga mistrzow czy cos:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mezus też pamiętał i przywiózł po pracy dla mnie Rafaello, a dla córki książeczki, bo strasznie lubi kolorowac, wyklejac i rozwiązywać zadania. :happy: Córka dla taty miała laurke, ja niestety nic, bo nawet nie mogę wyjść z domu. Ale było ciacho :) Teraz zaś siedzi przed kompem i pracuje... a Amelka zaraz idzie spać... Tak u nas wyglądają tegoroczne walentynki ;-) ;)
Życzę wam dziewczyny jeszcze miłego wieczoru z partnerami ;)

A ja to dziś mam dzien dziecka hehe:)dzien słodkości:) od mojego D dostalam slodkosci, przyjechała mama do mnie to oczywoscie słodkości:) i ciocia wpadla też ze slodyczami ;) juz na samą mysl na cukier robi mi sie blee:)
Miłego wieczorku :)

Mój też wpadł z różą i Merci [emoji3] Dobrze, że mnie coś tknęło i wyskoczyłam do sklepu kupić mu Rafaello [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super wlasnie dostalam zaproszenie na slub od kuzynki na termin porodu, fajnie zapewne cala rodzina bedzie bawic a ja rodzic, a juz chyba ze 3 lata nie bylam na takiej imprezie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubie mam to samo i też u nas rzadko wesela się zdarzają od 5lat jak jesteśmy małżeństwem na żadnym nie byliśmy jak rodziłam Kornelkę mieliśmy zaproszenie i teraz no super jeszcze podobno trzy dniowe bo góralskie. No ale cóż

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj w klubie mam to samo i też u nas rzadko wesela się zdarzają od 5lat jak jesteśmy małżeństwem na żadnym nie byliśmy jak rodziłam Kornelkę mieliśmy zaproszenie i teraz no super jeszcze podobno trzy dniowe bo góralskie. No ale cóż

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
3 dniowe goralskie?:)
Ja mialam w wakacje 6weslel goralskich, 2chrzcin, 4urodzin... Kasy poszło w pierone!:) także wesel mam dosc na kilka lat:) jak narazie u nas sie nie zapowiadaja wesla.. Tylko chrzciny w tym roku 3:)

Do góry