reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

O matko - to kawał chłopa [emoji3] super !!! Ja mam 27 tc i 800 gram mojej dziewczynki [emoji39]
Nie stresuj się - będzie Okey [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj byłam na usg i Mała waży 908g początek 27tc,wiec chyba dziewczynki mają już taki urok, że są mniejsze od chłopców :) :*

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nknatalia ale żeś mi teraz zrobiła ... [emoji30] Tyle co zjadłam zapiekankę na ostro od wczoraj, a Ty mi tutaj takie pyszności - słodkości pokazujesz [emoji48] W sam raz do kawusi by było

Co do seksu to my odkąd się znamy mamy mega temperament w łóżku i czasami przed ciąża to zdarzało się, że i 3/4 razy w ciągu dnia świntuszyliśmy [emoji171][emoji16] Ale odkąd jestem w ciąży to wiadomo - czasami jestem obolała, czasami nie mam ochoty albo najzwyczajniej jestem padnięta dlatego też seks jest częściej oralny albo po prostu sobie odpuszczamy. Zresztą D jest taki, że sam mi mówi, żebyśmy zrobili przerwę dla mnie na regenerację [emoji39][emoji28]
Ale jakoś tak kurczę powiem Wam, że z wyjątkiem tego co u góry to nie mogę narzekać na brak zainteresowania z jego strony. To ja czasem mam jazdy by zgasił światło albo przekładam seks na wieczór bo mam kompleks ciążowego ciała [emoji57] Jakoś tak nie potrafię się zaakceptować wiecie? Też tak macie ? [emoji21]
Dlatego @Jetkaa nie martwiłabym się za bardzo. Po pierwsze jesteście młodzi (ja mam 27/ D ma 34) a po drugie to może jest tak, że twój facet się martwi o to czy da radę np finansowo albo coś? Nie zawsze mówią nań wprost to co czują, próbują ukryć co ich gnębi by nas nie martwić i stąd ta osowiałość? Ja po swoim czasem widzę, że go coś męczy i wtedy faktycznie jest bardziej zdystansowany, ale przeważnie po dniu/ dwóch dowiaduje się o co chodziło i wszystko wraca do normy [emoji4]
Głowa do góry - pogadaj z nim ! [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No wlasnie najwazniejsze ze rosnie widac taki dzidzius ma urok.Starszy syn tez duzy byl jak sie urodzil mial 4550.Poza tym tez zalezne to jest od genow.Moj maz sie urodzil to mial 6 kilo a jego brat 5 kg.Wiec wiem po kim ma ta wage.Ale numer dzwonilam do przychodni w sprawie usg genetycznego i sie okazuje ze pierwsze dwa ysg genetyczne sa tylko bezplatne a za trzecie musialalbym zaplacic mimo skierowania.Wiec zadzwonilam do ginki i ona sie postara o to bezplatne .Nie dosc zw czlowiek czlowiek placi skladki i to nie malo bo doprowadzaja mi 500 zl prawie a starszy sie urodzil z wada to nie chca zrobic za darmo mimo wyraznych wzkazan.Pozyjemy zobaczymy.Jade autobusem ponmojegi przedszkolaka i taak mi sie spac chce ze masakra
Ja tylko za pierwsze nie płaciłam, a za drugie już 250zl. Teraz jakbym chciała iść to znowu 250zl i nie wiem czy się zdecyduje, bo z dzidziusiem wszystko ok jest :) mnie też to wkurza składek tyle potrącaja a i tak większość trzeba płacić ze swojej kieszeni [emoji52][emoji52][emoji52]
Nie jest mala i nie martw sie chlopcy zawsze sa wieksi:)

Usiadłam sobie właśnie bo od rana tyralam w domu (teściowa przyjeżdża z Anglii) i coś tam czuje, coś puknie stuknie. Chciałabym już zobaczyć jak wyciąga nozki, żeby taka fajna spora górka się zrobiła ;)

3jgxskjosc311c31.png
U mnie tak samo w dzień rusza się mało co, ale za to ma swoją porę 24.00 i wtedy dyskoteka w brzuchu na całego i tak mi nie raz pół nocy haha[emoji12]też mi się marzy taka stopka na brzuchu, żeby zobaczyć [emoji4][emoji7]

No, a mnie się dzisiaj udało uchwycić wygibasy małej na nagraniu [emoji4] I poszło do tatusia do pracy - niech podziwia [emoji3] Przynajmniej tak mogę mu pokazać, że ona serio kopie bo jak tylko położy dłoń na brzuchu (a rzadko to robi) to mała cichutko siedzi jak mysz pod miotłą [emoji23]

@Agunia93 to praktycznie idziemy łeb w łeb [emoji3]. Z tego co pamietam to Ty masz termin jakoś 2/3 dni po mnie prawda? [emoji13] super, że u Ciebie wszystko ok.

Ciesze sie ze nie tylko ja mam z tym problem, ale faktycznie tez jest moja wina bo jestem zmęczona a on by chcial jak przed ciaza wiecie kazda pozycja itp... I boi sie ze puka dzidzie w glowe o czym mi teraz powiedzial heha nawet nie przypuszczałam tego ehe:) mowie mu ze jego czlonek niedotyka dzidzi heheh i ze jest dzidzia przed tym dobrze zabezpieczona:) jestem w szoku bo myślałam ze nie podobam mu sie :) a tu taki cyrk:) on wstaje rano i robi do pozna i to tez przyczynia sie ze nie mamy sexu.
Fakt rozmowa duzo dala:)

Link do: Agunia93 moja dzidzia ma rytm brykania od 23 :) i ponziej 6rano czuje :)
Ja sie zamartwialam ze moj D przestal sie interesowac ale wszystko sie wyjaśniło i tez kupił mi prezent;) slodycze hehe :) bo w tym stanie tylko z tego moge byc zadowolona:) kwiatków nie lubie, ciuchów mi nie kupi bo jak:) perfum mam dość a po za tym nie kazdy zapach mi odpowiada:) i zostaly slodycze:)

No, a mnie się dzisiaj udało uchwycić wygibasy małej na nagraniu [emoji4] I poszło do tatusia do pracy - niech podziwia [emoji3] Przynajmniej tak mogę mu pokazać, że ona serio kopie bo jak tylko położy dłoń na brzuchu (a rzadko to robi) to mała cichutko siedzi jak mysz pod miotłą [emoji23]

@Agunia93 to praktycznie idziemy łeb w łeb [emoji3]. Z tego co pamietam to Ty masz termin jakoś 2/3 dni po mnie prawda? [emoji13] super, że u Ciebie wszystko ok.

Mam to samo moj D kładzie reke i nic, spokoj... I tez nagrałam lekkie pukniecia:) Ty masz na kiedy termin ? Bo kojarzę ze tez cos kolo mojego bo ja mam 22.05

Mam to samo moj D kładzie reke i nic, spokoj... I tez nagrałam lekkie pukniecia:) Ty masz na kiedy termin ? Bo kojarzę ze tez cos kolo mojego bo ja mam 22.05

Dokładnie na 23.05 ale ostatnio mi gin powiedział, że może być czasami +\- 7 dni i że okaże się na następnej wizycie jak to wygląda [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

No ja mam na 20 maja z Om, u mnie tak samo jak mój przyłoży rękę to Mała przestaje kopać, i zawsze się śmieje że źle na nią działa haha[emoji12] takie 3500g myślę że będzie do porodu :)

Do góry