reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja chetnie bym na wesele poszla tylko nie w tym stanie.juz za duza jestem.wiec mi ciezko .A starszy przychodzi w nocy do nas .Dzisiaj w nocy wlazl na mnie jak na boku lezalam i tak sobie spal.Takze milam dwoch lokatorow.jeden we mnie drugi na mnie.

reklama
Ale się wystraszyłam;( weszłam po schodach na piętro i zaczęłam odczuwać duszności,serce biło mi chyba 200 na min i zaczęłam slabnac. Ledwo dobiegła do łóżka bo już czułam że zaraz zemdleje;(( Masakra! Boję się teraz samej być na tym odludziu gdzie nawet nie ma zasiegu;( chyba pojadę na 2 dni do rodziców. Ech..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Ale się wystraszyłam;( weszłam po schodach na piętro i zaczęłam odczuwać duszności,serce biło mi chyba 200 na min i zaczęłam slabnac. Ledwo dobiegła do łóżka bo już czułam że zaraz zemdleje;(( Masakra! Boję się teraz samej być na tym odludziu gdzie nawet nie ma zasiegu;( chyba pojadę na 2 dni do rodziców. Ech..

Ciśnienie mierz. I powinno pomoc wypicie powoli małymi łykami wody. Ewentualnie coś słodkiego. Ale woda powinna dać radę

No u mnie ze spaniem tez standard, moja mala jeszcze budzi sie w nocy i mowi "mamusiu tulic, nie tak, nie tak" i jeszcze mnie ustawia zeby jej bylo dobrze, i jak tu spac w dobrej pozycji jak trzeba na lewym boku a ja lubie na brzuchu i jeszcze przytulac trzeba bo tata nie bedzie.:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas spowrotem zimka wrocila, zasypalo sniegiem, ale jakos tak przyjemniej niz wczoraj , a mnie znow cos zaczyna kaszel dusic, nie wiem czy nie doleczony czy nowa infekcja

A dziewczyny kocyki juz macie dla malenstw na lato, ja po malej mam takie typowe kocyki dwa grubsze jeden cienszy, ale zastanawiam sie nad jakimis materialowym/ dzianinowym, pieluch muslinowych/ bambusowych tez nie mialam i nie wiem jakie one sa, polecacie takie, czy wystarczy flanela/ tetra do okrywania. Pytam bo zamawiac mysle przez internet, a tak nie podotykam

Ja miałam syna w lipcu i najwięcej latem używałam pieluszki bambusowej, jak było ciut chłodniej to flaneli.

Witałam się z Wami jakiś czas temu, ale opieka nad dzieckiem mnie pochłaniala. Teraz Młody poszedł do żłobka i mam więcej czasu :)

Dziewczyny a kiedy kompletować wyprawkę dla dziecka i zacząc kupowac wózek, łożeczko, ubranka?
jak cos napomknęłam mojej mamie ze może by juz cos wypadało to powiedziala że to za wcześnie.

reklama
Dziewczyny a kiedy kompletować wyprawkę dla dziecka i zacząc kupowac wózek, łożeczko, ubranka?
jak cos napomknęłam mojej mamie ze może by juz cos wypadało to powiedziala że to za wcześnie.
Ja już większość mam,wczoraj zamówiłam wozek:) jedyne co zostało to skończyć pokoik dziecka, poprac i wypracować rzeczy. Swoją torbę do szpitala też mam prawie spakowana, zostaje torba dla malucha i oczekiwanie...:)

Do góry