reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@kamilaasami, ja też z tych dużych na codzień i też na razie spokojnie chodzę w przedciążowych ubraniach ;) Pewnie na lato będę musiała kupić jakieś sukienki czy coś, ale może wystarczy to co mam - na razie więc bardzo ekonomicznie :)

Mi się bardzo podobają takie kokony, fajne są też kosze mojżesza, ale i tu się nie mam jak zakupowo wykazać bo po starszym mam łóżeczko, a planujemy też układać młodą na brzuszku do spania, więc kokon odpada ;)

Ale mialam dzien pojechalam z mlodym do dentysty a tam sie okazalo ze pani doktor nie ma bo jakis pogrzeb w rodzinie ma.Zobaczylam przynajmniej gdzie to jest a synus dostal naklejki szczoteczke i dwa plastikowe zwierzatka.Strasznie mnie przepraszali.Idziemy za tydzien tam i zobaczymy co bedzie.Teraz odpoczywam ale cos zgaga mnie meczy mlody na dodatek skaka jak szalony w brzuszku.Mlody jutro do przedszkola to sobie odpoczne teoche

No niestety.Byleby mlody u dentysty nie plakal to wszystkiemu dam rade.Nastepnym razem tatus nas zawiezie.Usmialam sie bo to bylo w podworzubi mnostwobinnych gabinetow a ja po zapachu trafikam.Dentysta charakterystycznie pachnie

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś miałam wizytę ale taka standardowa, bez ważenia malucha, zdjęć itd.. wody płodowe wzrosty do 14 wiec jest ok, szyjka niby w normie bo 33mm ale ostatnio miała 45mm wiec trochę mnie to zmartwiło.. Wyniki ok, a ja już 7,5kg do przodu [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Basia bo jak się jest chudzinką to nic dziwnego że w ciąży się przybiera :) gdybyś nie tyła to dopiero byłoby zmartwienie ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś miałam wizytę ale taka standardowa, bez ważenia malucha, zdjęć itd.. wody płodowe wzrosty do 14 wiec jest ok, szyjka niby w normie bo 33mm ale ostatnio miała 45mm wiec trochę mnie to zmartwiło.. Wyniki ok, a ja już 7,5kg do przodu [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja odrobilam 2kg ktore stracilam wymiotujac i jeszcze na plusie 2kg:) mam nadzieje ze nie przytyje tak jak w 1 ciazy 20kg :) z 52na 72kg :)

reklama
Oj dziewczyny jestem mega zla, wozek upatrzony dwa dni dogadywania szczegolow , okazja cenowa bo 2w1 z kwietnia 2017 na 800 jeszcze prawie 1, 5 roku gwarancji, w sobote mielismy jechac z mezem po niego , a tu wlasnie kobieta mi pisze ze zle jej lokalizacje wstawilo w olx , ze wstawilo miejscowosc domu rodzinnego na Podkarpaciu a ona teraz w dolnoslaskim mieszka, sprawdzilam zmienila lokalizacje, ale chyba dlugo mi nie przejdzie, musze szukac dalej, jakies podpowiedzi wzgledem wozkow 2 lub 3 w 1 zalezy mo zeby w goldoli byl zaglowek podnoszony bo w lecie wiadomo niech cos dziecko widzi, no i w miare duza gondola

Do góry