szczesliwa66
Fanka BB :)
Moj lekarz tez patrzy na usg bo malutki jest starszy o tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do Rzeszowa mam 30kmO to pozytywna dla mnie wiadomość bo w 10 tyg i 4d wypada termin na 2 maja, czyli tydzien do przodu dziękuje bardzo dziewczyny za rozwianie wątpliwości, czyli długi weekend szykuje się poza domem...
Ja odrobilam 2kg ktore stracilam wymiotujac i jeszcze na plusie 2kg mam nadzieje ze nie przytyje tak jak w 1 ciazy 20kg z 52na 72kgCześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś miałam wizytę ale taka standardowa, bez ważenia malucha, zdjęć itd.. wody płodowe wzrosty do 14 wiec jest ok, szyjka niby w normie bo 33mm ale ostatnio miała 45mm wiec trochę mnie to zmartwiło.. Wyniki ok, a ja już 7,5kg do przodu [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom