reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@kamilaasami, ja też z tych dużych na codzień i też na razie spokojnie chodzę w przedciążowych ubraniach ;) Pewnie na lato będę musiała kupić jakieś sukienki czy coś, ale może wystarczy to co mam - na razie więc bardzo ekonomicznie :)

Mi się bardzo podobają takie kokony, fajne są też kosze mojżesza, ale i tu się nie mam jak zakupowo wykazać bo po starszym mam łóżeczko, a planujemy też układać młodą na brzuszku do spania, więc kokon odpada ;)

Ale mialam dzien pojechalam z mlodym do dentysty a tam sie okazalo ze pani doktor nie ma bo jakis pogrzeb w rodzinie ma.Zobaczylam przynajmniej gdzie to jest a synus dostal naklejki szczoteczke i dwa plastikowe zwierzatka.Strasznie mnie przepraszali.Idziemy za tydzien tam i zobaczymy co bedzie.Teraz odpoczywam ale cos zgaga mnie meczy mlody na dodatek skaka jak szalony w brzuszku.Mlody jutro do przedszkola to sobie odpoczne teoche

No niestety.Byleby mlody u dentysty nie plakal to wszystkiemu dam rade.Nastepnym razem tatus nas zawiezie.Usmialam sie bo to bylo w podworzubi mnostwobinnych gabinetow a ja po zapachu trafikam.Dentysta charakterystycznie pachnie

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś miałam wizytę ale taka standardowa, bez ważenia malucha, zdjęć itd.. wody płodowe wzrosty do 14 wiec jest ok, szyjka niby w normie bo 33mm ale ostatnio miała 45mm wiec trochę mnie to zmartwiło.. Wyniki ok, a ja już 7,5kg do przodu [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Basia bo jak się jest chudzinką to nic dziwnego że w ciąży się przybiera :) gdybyś nie tyła to dopiero byłoby zmartwienie ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś miałam wizytę ale taka standardowa, bez ważenia malucha, zdjęć itd.. wody płodowe wzrosty do 14 wiec jest ok, szyjka niby w normie bo 33mm ale ostatnio miała 45mm wiec trochę mnie to zmartwiło.. Wyniki ok, a ja już 7,5kg do przodu [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja odrobilam 2kg ktore stracilam wymiotujac i jeszcze na plusie 2kg:) mam nadzieje ze nie przytyje tak jak w 1 ciazy 20kg :) z 52na 72kg :)

reklama
Oj dziewczyny jestem mega zla, wozek upatrzony dwa dni dogadywania szczegolow , okazja cenowa bo 2w1 z kwietnia 2017 na 800 jeszcze prawie 1, 5 roku gwarancji, w sobote mielismy jechac z mezem po niego , a tu wlasnie kobieta mi pisze ze zle jej lokalizacje wstawilo w olx , ze wstawilo miejscowosc domu rodzinnego na Podkarpaciu a ona teraz w dolnoslaskim mieszka, sprawdzilam zmienila lokalizacje, ale chyba dlugo mi nie przejdzie, musze szukac dalej, jakies podpowiedzi wzgledem wozkow 2 lub 3 w 1 zalezy mo zeby w goldoli byl zaglowek podnoszony bo w lecie wiadomo niech cos dziecko widzi, no i w miare duza gondola

Do góry