rany, mi tak źle ubraniowo, że masakra. Najchętniej kupowałabym teraz torebki i buty tylko bo te ciążowe ubrania w ogóle mnie nie kuszą@Gosiaczek1202 super fota i imponujące wymiary
Ja też chora. Najpierw córka cherlała, potem małż umierał a teraz ja. W nocy nie spałam, bo gardło spuchnięte a dziś strasznie drapie w środku, więc ciągle kaszlę, aż nie mogę nocy odespać :/
Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sobie tylko sweter, a miałam garderobę uzupełnić- bida z nędzą. Wieczorem z Zalando zamówiłam, bo nie będę płacić 129zl za koszulę na 3mce, która wygląda jak piżama. Zwłaszcza, że to ostatnia ciąża.
witaj w grupie raźniejWitam drogie mamusie majowe, mogę jeszcze do Was dołączyc, bo w grupie zawsze razniej a nie ma czasami kogo popytać, z kim pogadac o tym cudownym stanie w jakim jestesmy.W skrócie to moja druga ciaza termin z om na 8 maj, bedzie chlopak, dziewczynke juz mamy 2,5 latke, wiec bedzie parka, ja juz po czesciowym polowkowym, ale nie wszystko bylo jeszcze dobrze widac, wiec wiecej pomiarow za miesiac, narazie waga szkrabka 630g.
To nie jest do końca tak - NFZ płaci szpitalowi więcej za poród cc, coraz więcej szpitali robi cc i to nawet kiedy niekoniecznie jest wskazanie.Ja mialam juz Cc i u nas w szpitalu masz wybor choc lekarze wola pn by oszczedzic kase na szczescie mam super gina ktory pracuje w tym szpitalu i mi zrobi Cc jak soe zdecyduje u nas podpisuje sie papier ze rodzi sie na wlasna odpowiedzialność po jednej Cc
Co do tej krwi pepowinowej wlasnie dlatego was zapytalam zeby uzyskac prawdziwe informacje takze dziekuje
Lekarze wolą pn bo jest lepszy dla matki i dziecka po prostu.