reklama
Gosiaczek1202
Fanka BB :)
O jejku nie zazdroszcze z tym wozkiem.Cos wczorajszy dzien nie byl dobrym mi wcielo 40 zl automacie kkm.Karte miejska chciqlam wykupic az malo brakowalo a bym zasunela kopa temu urzadzeniu tak sie wscieklam(normalnie to bym sie mniej wkurzyla)Ciaza robi swoje .Ale ten moj maly Szymek(mam nadzieje na takie imie)siedzi caly czas prawie na dole i uciska mi na nerwy kosci .Bo mnie dzisiaj caly dzien pewnoe bedzie bolalo .wysiedziec nie moge stac tez nie bardzo.Nawet jak chodze to mnie boli.Lekarka mnie uswiadomila ze tak moze byc do konca.Ech urokiPrawdziwy .Prawdziwy z Szymona mezczyzna skoro lubi dolne partie ciala mojego.Zauwazylam ze prawie caly czas tam sie wierci.I kopie mnie po pleckach .Albo gmera rekami w okol8cach bikini ze az mam wraze
Problem w tym, że ona tego nigdzie nie zapisała i zapomniała, że mierzyła mi ostatnim razem czyli 18 grudnia i ja też w zasadzie z emocji na wizycie powiedziałam, że faktycznie chyba nie mierzyła. Dopiero jak wróciłam do domu to siostra mnie uświadomiła, że ostatnio jej mówiłam, że mam tyle co ona czyli 4,5cm. Lekarka powiedziała, że to nadal norma i problem zaczyna się od 2,5cm.. następna wizytę mam dopiero 22luty i nie wiem czy się teraz martwić.. ehh..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
caltha
Nie martw się, może coś jednak źle zapamiętałyście.Problem w tym, że ona tego nigdzie nie zapisała i zapomniała, że mierzyła mi ostatnim razem czyli 18 grudnia i ja też w zasadzie z emocji na wizycie powiedziałam, że faktycznie chyba nie mierzyła. Dopiero jak wróciłam do domu to siostra mnie uświadomiła, że ostatnio jej mówiłam, że mam tyle co ona czyli 4,5cm. Lekarka powiedziała, że to nadal norma i problem zaczyna się od 2,5cm.. następna wizytę mam dopiero 22luty i nie wiem czy się teraz martwić.. ehh..
Blondynka1988
Nan90
Hej dziewczyny, pozdrawiam nadal ze szpitala. Moja dzidzia juz jest spora 470g ale wód jest już bardzo mało mvp=2 (zaczynamy 23tc) Nie tracimy nadal jednak sił
Martwię sie tylko o plucka Małej, podobno nie rozwijają sie bez wód plodowych.
W szpitalu nie chcieli mi wypisać l4, dostałam tylko zaświadczenie o pobycie. Myślicie ze to wystarczy w pracy? Nie mogę dzisiaj dodzwonić się do kadr :/
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W szpitalu nie chcieli mi wypisać l4, dostałam tylko zaświadczenie o pobycie. Myślicie ze to wystarczy w pracy? Nie mogę dzisiaj dodzwonić się do kadr :/
caltha
Ooo puścili Cię? Ze zwolnieniem nie pomogę.Hej dziewczyny, pozdrawiam nadal ze szpitala. Moja dzidzia juz jest spora 470g ale wód jest już bardzo mało mvp=2 (zaczynamy 23tc) Nie tracimy nadal jednak sił
Jak ogólnie samopoczucie?
reklama
kamilaasami
Nan trzymaj się. Kciuki mocno za was zaciskam
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom