reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

1514492923-902a7bd8b5031ebf-aaaaaa.jpeg

1514492945-efa0c4aede77ee9b-aaaaaa.jpeg

Hej dziewczyny :)
Ja też już coś kupiłam :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mialam reczny wch ale sie nameczylam przy nim .teraz kupie elektryczny.Mialam problem z karmueniem bo mi si zaraz sutki chowaly i maly plakal bo zarlok z niego byl straszny. Nawet mi sie sytuacja smieszna z piersiami przypomniala.Siostra moja ma duzy biust i wziela malego i polozyla go na sobie i maly jak zobaczyl taki bufet mleczny to sie usmiechnal i dossal sie do jej biustu a tu mleczko nie leci .Oj boze jaki byl krzyk to masakra.Zaraz mleczko musial dostac.Di tej pory ciocie bardzo lubi.Ma chyba dd+ czy jakos tak .Nie wyobrazam sobie ja w ciazy jak sie jej jeszcze biust powiekszy
Mi pomogły silikonowe kapturki do karmienia, które wyciągały mi sutki, no i dziecko nie raniło mi ich. Tak się do nich przyzwyczaiłam że karmiłam przez nie cały czas.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Malineczka, piekne ciuszki. Skąd to?

Ja dziś też bodziaki i pajaca kupiłam.

Laktatora ani nakladek nigdy nie używałam więc nie pomogę.

reklama
Malineczka ale to już chyba długo jest? Ja przed świętami jeszcze kupiłam sobie stanik do karmienia i wydaje mi sie że u nas już resztki tych gadżetów byly
Szczerze mówiąc pojechałam na zakupy, bo miały być wyprzedaże do 80% na różne graty od dzisiaj i się natknęłam na te ciuszki :)
Najlepsze jest to, że ja ogółem nie robię zakupów w Lidlu i z braku laku weszliśmy tam dzisiaj, bo miałam przeszło godzinę do wizyty u gina :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry