reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Śliczne ciuszki ;)

Ja dziś kupiłam dwa zestawy letnue po 10 zł. Nowe. Przyjdą tto pokaże. Patrzę że na necie letnie rzeczy można w fajnych cenach kupić i zostały własne malutkie rozmiary zwykle.

Na allegro. Ktoś kupił, nie skrzystalo dziecki i sprz daje. Ale widziałam np 5-pak bodów na krótki rękaw za 20 zł plus wysyłka. Tylko trzeba mieć czas posiedzieć poszukać. Ja zwykle nocy jak mała nie chce spać to dla zabicia czasu przeglądam. Rozmiar 56-68 też używane ale od prywatnych osób można za grosze jak nowe kupić.

Ja jadę w niedziele po ciuszki dla maluszka:) bo sa u mojej mamy bo bratanek ma roczek i na noworodka duzo nowych ciuszkow mam:) wiec tylko poprac i tyle :) wiec sie ciesze ze ciszki będę miec i wanienke i lozeczko.. Szafe musze kupić taka duza do pokoju synka bo mam mala i ciszkow dla oskara nie pomiesci:/
Moja mama uwielbia robic z dzieciecymi ciuszkami także jak popiore to mama bedzie prasowac hehe:)

Moj 3 letni syn przechodzi jakis dziwny bunt:\ wczoraj rzucił moim drugim telefonem i go zepsul :\ nieslucha nic...krzykiem wszysko chce zalatwic a nigdy taki nie byl..
A najgorzej ze tesciowa nie pomaga bo jeszcze słodycze mu kupuje pomimo mojego zakazu:\ i syn tym bardziej nikogo niesłucha! Wrrr! Wszystko ona robi na opak!

reklama
Moj 3 letni syn przechodzi jakis dziwny bunt:\ wczoraj rzucił moim drugim telefonem i go zepsul :\ nieslucha nic...krzykiem wszysko chce zalatwic a nigdy taki nie byl..
A najgorzej ze tesciowa nie pomaga bo jeszcze słodycze mu kupuje pomimo mojego zakazu:\ i syn tym bardziej nikogo niesłucha! Wrrr! Wszystko ona robi na opak!
Moja też ostatnio gorszy czas, choć i bez tego jest trudna. Może to ta pogoda, bo u mnie raz ciepło, raz zimno

Do góry