reklama
Agunia93 u mnie cena połówkowego to 250 zł w tym zdjęcia i filmik z USG. Tak włącza 3dd i 4d bodajże
Ja karmiłam przez pierwsze 2 tygodnie z nakładkami. Rewelacyjna sprawa. Tym razem też kupię, bo mam małe sutki i trochę wklęsłe więc lepiej nakładki pomogą małemu złapać i bez nerwów
Basia89 mi po pierwszej nocy przynieśli Zuzię nakarmioną butelką. Nie odbili jej, zaraz jej się ulało. Oczywiście zwróciłam uwagę, że nie życzę sobie aby małą dokarmiali. I przestali
Gosika88 jest bezpieczny ale bierz pod uwagę, że po jednym dniu objawy nie miną. W składzie są same naturalne składniki więc troszkę dłużej to zajmie, ale mi osobiście pomagają tabletki na gardło i proszek do sporządzenia typu gripex.
Ja miałam laktator ręczny i wystarczył mi. Mała ciągnęła jak odkurzacz jedynie jak musiałam coś załatwić to musiałam odciągnąć i tyle.
Sąsiadka chce odsprzedać swój wózek, bo ona zaraz skończy korzystać z gondoli a spacerówki nie chce (ja osobiście też chciałam samą gondolę). Powiedziała, ze za grosze, ale nie wiem co to u nie oznacza
Jutro połówkowe
Ja karmiłam przez pierwsze 2 tygodnie z nakładkami. Rewelacyjna sprawa. Tym razem też kupię, bo mam małe sutki i trochę wklęsłe więc lepiej nakładki pomogą małemu złapać i bez nerwów
Basia89 mi po pierwszej nocy przynieśli Zuzię nakarmioną butelką. Nie odbili jej, zaraz jej się ulało. Oczywiście zwróciłam uwagę, że nie życzę sobie aby małą dokarmiali. I przestali
Gosika88 jest bezpieczny ale bierz pod uwagę, że po jednym dniu objawy nie miną. W składzie są same naturalne składniki więc troszkę dłużej to zajmie, ale mi osobiście pomagają tabletki na gardło i proszek do sporządzenia typu gripex.
Ja miałam laktator ręczny i wystarczył mi. Mała ciągnęła jak odkurzacz jedynie jak musiałam coś załatwić to musiałam odciągnąć i tyle.
Sąsiadka chce odsprzedać swój wózek, bo ona zaraz skończy korzystać z gondoli a spacerówki nie chce (ja osobiście też chciałam samą gondolę). Powiedziała, ze za grosze, ale nie wiem co to u nie oznacza
Jutro połówkowe
caltha
Fanka BB :)
@Maartaa89 a jaki ma wózek?
Blondynka1988
Wczoraj Młody kopał po prawo a dzisiaj po lewo
Po drugiej wstałam do wc, położyłam się na plecach to kopał jak szalony i nie mogłam zasnąć
Pomogła zmiana pozycji na lewy bok
Też kupiłam spodenki w Lidlu, tylko, że w niebieskim kolorze
Resztę ubrań mam z allegro, z ciucholandów itp.
Po drugiej wstałam do wc, położyłam się na plecach to kopał jak szalony i nie mogłam zasnąć
Pomogła zmiana pozycji na lewy bok
Też kupiłam spodenki w Lidlu, tylko, że w niebieskim kolorze
Resztę ubrań mam z allegro, z ciucholandów itp.
A
Agunia93
Gość
Dzień dobry Mamusie co sądzicie o kołach żelowych w wózkach?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
Muszę poczytać, bo nie słyszałam. Ja to jestem fanką pompowanychDzień dobry Mamusie co sądzicie o kołach żelowych w wózkach?
myślałam, że tylko ja tak mamMnie widok 3d lekko przeraża hehe
wolę stare dobre "płaskie" USG
A
Agunia93
Gość
Czytam, że niby takie same jak pompowane są. Nie wiem najlepiej podjechać do jakiegoś sklepu i zobaczyćMuszę poczytać, bo nie słyszałam. Ja to jestem fanką pompowanych
caltha
Zobaczyć warto, bo ciężko mi uwierzyć, że to wszystkie zalety pompowanych tylko że się nie dziurawiąCzytam, że niby takie same jak pompowane są. Nie wiem najlepiej podjechać do jakiegoś sklepu i zobaczyć
reklama