reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Agunia93 u mnie cena połówkowego to 250 zł w tym zdjęcia i filmik z USG. Tak włącza 3dd i 4d bodajże ;)

Ja karmiłam przez pierwsze 2 tygodnie z nakładkami. Rewelacyjna sprawa. Tym razem też kupię, bo mam małe sutki i trochę wklęsłe więc lepiej nakładki pomogą małemu złapać i bez nerwów :)

Basia89 mi po pierwszej nocy przynieśli Zuzię nakarmioną butelką. Nie odbili jej, zaraz jej się ulało. Oczywiście zwróciłam uwagę, że nie życzę sobie aby małą dokarmiali. I przestali ;)

Gosika88 jest bezpieczny ale bierz pod uwagę, że po jednym dniu objawy nie miną. W składzie są same naturalne składniki więc troszkę dłużej to zajmie, ale mi osobiście pomagają tabletki na gardło i proszek do sporządzenia typu gripex.

Ja miałam laktator ręczny i wystarczył mi. Mała ciągnęła jak odkurzacz ;) jedynie jak musiałam coś załatwić to musiałam odciągnąć i tyle.

Sąsiadka chce odsprzedać swój wózek, bo ona zaraz skończy korzystać z gondoli a spacerówki nie chce (ja osobiście też chciałam samą gondolę). Powiedziała, ze za grosze, ale nie wiem co to u nie oznacza ;)

Jutro połówkowe :yes::yes::yes::-) :):-) :):-) :);):)8-)

Wczoraj Młody kopał po prawo a dzisiaj po lewo :)
Po drugiej wstałam do wc, położyłam się na plecach to kopał jak szalony i nie mogłam zasnąć ;)
Pomogła zmiana pozycji na lewy bok ;)

Też kupiłam spodenki w Lidlu, tylko, że w niebieskim kolorze :)
Resztę ubrań mam z allegro, z ciucholandów itp. ;)

reklama
Przyszły Krzysiowe

Załączniki

• IMG_20171229_131902.jpg
    IMG_20171229_131902.jpg
    143,7 KB · Wyświetleń: 83
Do góry