Malineczkaa94
Aktywna w BB
Hej dziewczyny
Ja też już coś kupiłam
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomogły silikonowe kapturki do karmienia, które wyciągały mi sutki, no i dziecko nie raniło mi ich. Tak się do nich przyzwyczaiłam że karmiłam przez nie cały czas.Ja mialam reczny wch ale sie nameczylam przy nim .teraz kupie elektryczny.Mialam problem z karmueniem bo mi si zaraz sutki chowaly i maly plakal bo zarlok z niego byl straszny. Nawet mi sie sytuacja smieszna z piersiami przypomniala.Siostra moja ma duzy biust i wziela malego i polozyla go na sobie i maly jak zobaczyl taki bufet mleczny to sie usmiechnal i dossal sie do jej biustu a tu mleczko nie leci .Oj boze jaki byl krzyk to masakra.Zaraz mleczko musial dostac.Di tej pory ciocie bardzo lubi.Ma chyba dd+ czy jakos tak .Nie wyobrazam sobie ja w ciazy jak sie jej jeszcze biust powiekszy
Tak, super sprawa wyciągają sutki i dziecko ich nie rani.Ja zamierzam sobie kupić te nakładki silikonowe na sutki, miała któraś z Was
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A znalazłam w Lidlu, odpowiada mi materiał i kolorystycznie pasuje i dla dziewczynki i dla chłopcaMalineczka, piekne ciuszki. Skąd to?
Ja dziś też bodziaki i pajaca kupiłam.
Laktatora ani nakladek nigdy nie używałam więc nie pomogę.
Ale to to ładne
Hej dziewczyny
Ja też już coś kupiłam
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, to wszystko z Lidla oprócz tego becika białego w szare misie (pepco) Były też takie ze słonikami zamiast misia i grzechotki, rajstopki, rampersy, bodziaki, pajaceAle to to ładne
Miś też był w lidlu?
Szczerze mówiąc pojechałam na zakupy, bo miały być wyprzedaże do 80% na różne graty od dzisiaj i się natknęłam na te ciuszkiMalineczka ale to już chyba długo jest? Ja przed świętami jeszcze kupiłam sobie stanik do karmienia i wydaje mi sie że u nas już resztki tych gadżetów byly