reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@mijusiamt przez zupelny przypadek ... nie mogłam zasnąć i weszłam na ceneo ... najpierw zobaczyłam cene za stelaż i wydala mi sie niska jak na ten wózek no i na feedo skompletowałam reszte, jak przyjdzie to podesle wam fotki. Teraz faktycznie zostały tam jakieś niedobitki.

reklama
Ja czuje kopniaki bardzo nisko,tam gdzie boli podczas okresu, ok 7 cm poniżej pępka. Termin 26 kwietnia.tez się dziwię że tak nisko skoro mam taki okrągły brzuch już od piersi. Może narządy mi się przemieścily3..albo to normalne;)
Mój mały zauważyłam ma swój rytm w zgodzie z mamusia:) w nocy mnie nie kopie, wieczorem do ok 22 najwięcej aktywności wykazuje szczególnie po jedzeniu słodyczy.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

To już zaraz :). Mój strasznie ruchliwy, po ostatnim USG przez tydzień mnie brzuch bolał, bo ciężko go było zbadać :/
Hehe zazdroszcze:) mam nadzieje ze maly bedzie taki jak sie urodzi spokojny i da spac w nocy hehe:) bo moj syn jak sie ur co 2.5h wstawal do piersi regularnie:) a z tym mam nadzieje ze bedzie inaczej:)

reklama
Do góry