reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Gorzatta powodzenia na wizycie :)

Dziewczyny, wątek o jedzeniu już jest - przepisy mamusiowych zachcianek hehe ;)

Ja dziś spać nie mogłam, mąż pufał całą noc, musiałam wstać przed 6, pada cały czas, nawet pies zrobił tylko psikupę szybko i się zawinął mi do domu ;)

Trochę posprzątam i jadę na ryneczek po jajka, owoce i warzywa prosto od rolników :p i potem do mamy :) Mielone dziś doje mąż... :p

Swoją drogą macie jakieś fajne sklepy online z rzeczami dla dzidziusiów - takie sprawdzone, ale nie jakoś masakrycznie drogie? :)

Ja 90% rzeczy w najmniejszych rozm (do 74) mam z hm. Polspiochy i body kimonowe maja baardzo przyjemne. Czesto sa promocje 3 za 2 w sklepach stacjo lub 20% znizki online. Niestety nie ma tam fajnych pajacy, te mam z Marks and Spencer (takie podstawowe byly w trojpaku po 45 zl), ale niestety sklepy juz zlikwidowane. Jak ktos ma mozliwosc, to w Primarku trojpaki pajacy sa po 11 euro - ale jakos taka sobie, chociaz na poczatek jak dziecko szybko wyrasta dadza rade.
Od rozm 74 w gore wiekszosc rzeczy mam z zary, ale wszystko kupione na ponad 50% przecenie.
Poza tym jakies pojedyncze sztuki z next i mother care (tez pajace).
Mam tez kilka sztuk rzeczy z pepco i jakos jest beznadziejna, dziury sie robia przy pierwszym zalozeniu, po praniu wygladaja zle etc.
Fajne rzeczy dla maluchow sa ponoc w Tesco w FF, ale nic nigdy nie kupilam.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry