reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Hope mam nadzieję, że ramen z tymi przyprawami wszystkimi jakoś inaczej będzie, bo mam ostatnio mega fazę na przyprawy różne dziwne :D

Co do mężowego pufania polecam stopery, zawsze miałam płytki sen, w ciąży do tego ciężko mi się zasypia, te stopery ratują mi życie ;)

reklama
@Hope mam nadzieję, że ramen z tymi przyprawami wszystkimi jakoś inaczej będzie, bo mam ostatnio mega fazę na przyprawy różne dziwne :D

Co do mężowego pufania polecam stopery, zawsze miałam płytki sen, w ciąży do tego ciężko mi się zasypia, te stopery ratują mi życie ;)

Wiem, używam ale czasem i tak słyszę to pufanie... ;)

@KasiaRo dzięki, dobrze wiedzieć zawczasu gdzie się rozglądać za ciuszkami, bo jestem zielona ;) 10 listopada lecę do Londynu to może zajrzę do Primarka i coś kupię ;)

Polecam je h&m +Tesco a jak będziesz w UK to Next - rewelacyjna jakość i piękne wzornictwo

Mam tez piękne pajace i cudowne komplety do zdjęć i imprez rodzinnych [emoji12]z firmy Carter’s np na Zalando można kupić albo na Allegro. Jakość nie do zniszczenia.

Ominie mnie frajda zakupów bo mam po synku. Większość w neutralnych kolorach.
Pamiętaj ze maluchy generalnie nie lubią się przebierać. Ma być wygodnie Wiec u nas królowały pajace, polspiochy etc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Gorzatta powodzenia na wizycie :)

Dziewczyny, wątek o jedzeniu już jest - przepisy mamusiowych zachcianek hehe ;)

Ja dziś spać nie mogłam, mąż pufał całą noc, musiałam wstać przed 6, pada cały czas, nawet pies zrobił tylko psikupę szybko i się zawinął mi do domu ;)

Trochę posprzątam i jadę na ryneczek po jajka, owoce i warzywa prosto od rolników :p i potem do mamy :) Mielone dziś doje mąż... :p
A gdzie ten ryneczek?????

Tak;) ja gdybym teraz kupowala rzeczy dla noworodka, to kupilabym tylko pajace rozpinane od gory do dolu lacznie z nogami i body kimonowe.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@natkape Nie załapałam co to pufanie [emoji3] mój chrapie tak ze sąsiad z góry słyszy. Tez mam zatyczki w uszach.
Jak Wiktorek z nami śpi w pokoju to czasem się budzi bo tata hałasuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry