reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Juz dawno tu nie byłam, skończyłam na 94 str a teraz już 250, szok !
Ale mam te same problemu co Wy . Mdłości masakra, jak jem to na chwile lepiej jak zjem za dużo to mam mdłości z przejedzenia . Już mam dość ; ((

Ale z guma dobry pomysł, na początku pomagała herbatka z imbirem teraz już nic nie pomaga.

A jaka guma ? Miętowa ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry:)
Hope, to nie masz laknienia, a bez sniadania nie wytrzymasz?;) moje laboratorium otwieraja o 7, zawsze jestem tam z kwadrans wczesniej zeby byc na poczatku kolejki do rejestracji i wchodze nie pozniej niz jako trzecia na pobranie. Max 7:10 jest po wszystkim i mam ze soba cos do picia i mala przekaske;)
Gorzatta, ja mialam problemy z zajadami w poprzedniej ciazy i z tego co pamietam te skuteczne masci sie nie nadaja dla ciezarnych:( poczytaj sobie o diecie, bo to ma duzy wplyw na pojawianie sie tych dziadow.
Mijusiamt, gratulacje:)

Co do jedzenia, to ja jem malo miesa... srednio raz w tygodniu w ciazy i bez ciazy. Gdyby nie fakt, ze moj maz jest miesozerca, moglabym nie jesc wcale. Jesli juz, to jem zwykle wolowine... Mielony i buraczki to moj najgorszy koszmar;) za zadne skarby swiata!
Za to ryby i owoce morza uwielbiam:) ciazowych zachcianek nie mialam i nie mam, najwyzej sobie folguje z zachciankami, ktore zawsze mialam. Chociaz tym razem wolalabym nie przytyc 16 kg jak poprzednio [emoji849]
Mimo braku problemow ciazowo-zoladkowych tez czuje sie tak sobie i tez czekam na drugi trymestr z utesknieniem;) a tak to pomagaja mi na samopoczucie dlugie spacery, jak sie juz do nich zmobilizuje i wszelka aktywnosc poza domem.
Gosika, ja tez mam duzo sluzu. Przezroczystego albo bialego. W poprzedniej ciazy do 17 tyg bralam luteine, wiec bylo jeszcze gorzej;( przyszedl Twoj stolik pod laptopa?:)

Powodzenia na wizytach, jesli ktos dzis wizytuje. Ja dopiero w poniedzialek, ale dzis koncze 10 tyg [emoji847]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)dawno mnie tu nie było :) 11 tydzien mi się obrócił aktualnie , jak Wasze samopoczucia ?? Ja ok , chociaż dziś głowa mnie boli od rana , jestem w pracy , planuje do końca roku potem L4.
Wszystkie badania porobione, na wymazach wyszła mi bakteria
i muszę brać dopochwowo lactovaginal... 6 listopada ide na usg genetyczne.

Juz dawno tu nie byłam, skończyłam na 94 str a teraz już 250, szok !
Ale mam te same problemu co Wy . Mdłości masakra, jak jem to na chwile lepiej jak zjem za dużo to mam mdłości z przejedzenia . Już mam dość ; ((

Ale z guma dobry pomysł, na początku pomagała herbatka z imbirem teraz już nic nie pomaga.

A jaka guma ? Miętowa ?

Ja zawsze mietowa

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry
Pogoda paskudna pada wieje zimno brrrr wioze syna na 8 do szkoly a na 9.15 mam ginka dzis :)
Jak wasze samopoczucie ja rano mialam mdlosci ale teraz jest ok i wstac mi sie nie chcialo ale mysle ze dzis kazdy ma ten problem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry:)
Hope, to nie masz laknienia, a bez sniadania nie wytrzymasz?;) moje laboratorium otwieraja o 7, zawsze jestem tam z kwadrans wczesniej zeby byc na poczatku kolejki do rejestracji i wchodze nie pozniej niz jako trzecia na pobranie. Max 7:10 jest po wszystkim i mam ze soba cos do picia i mala przekaske;)
Gorzatta, ja mialam problemy z zajadami w poprzedniej ciazy i z tego co pamietam te skuteczne masci sie nie nadaja dla ciezarnych:( poczytaj sobie o diecie, bo to ma duzy wplyw na pojawianie sie tych dziadow.
Mijusiamt, gratulacje:)

Co do jedzenia, to ja jem malo miesa... srednio raz w tygodniu w ciazy i bez ciazy. Gdyby nie fakt, ze moj maz jest miesozerca, moglabym nie jesc wcale. Jesli juz, to jem zwykle wolowine... Mielony i buraczki to moj najgorszy koszmar;) za zadne skarby swiata!
Za to ryby i owoce morza uwielbiam:) ciazowych zachcianek nie mialam i nie mam, najwyzej sobie folguje z zachciankami, ktore zawsze mialam. Chociaz tym razem wolalabym nie przytyc 16 kg jak poprzednio [emoji849]
Mimo braku problemow ciazowo-zoladkowych tez czuje sie tak sobie i tez czekam na drugi trymestr z utesknieniem;) a tak to pomagaja mi na samopoczucie dlugie spacery, jak sie juz do nich zmobilizuje i wszelka aktywnosc poza domem.
Gosika, ja tez mam duzo sluzu. Przezroczystego albo bialego. W poprzedniej ciazy do 17 tyg bralam luteine, wiec bylo jeszcze gorzej;( przyszedl Twoj stolik pod laptopa?:)

Powodzenia na wizytach, jesli ktos dzis wizytuje. Ja dopiero w poniedzialek, ale dzis koncze 10 tyg [emoji847]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nie przyszedl :/ opóźnili mi przesyłkę i nie chcą napisać kiedy wyślą. Domagam się od nich darmowej przesyłki w ramach rekompensaty, bo na aukcji zobowiązali się do wysyłki w ciągu 24h.

3jgxskjosc311c31.png

Hej. Nie przeginajcie z tą gumą, wystarczy przeczytać skład. W nadmiarze rozwolnienie Was czeka.
Może załóżmy osobny wątek o jedzeniu bo też nie mogę tego czytać.
Gratuluję udanych wizyt.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Nie przeginajcie z tą gumą, wystarczy przeczytać skład. W nadmiarze rozwolnienie Was czeka.
Może załóżmy osobny wątek o jedzeniu bo też nie mogę tego czytać.
Gratuluję udanych wizyt.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat przy zaparciach jak znalazł a tak serio to ja biorę ja w ostateczności jak juz nie mogę wytrzymać

Witam dziewczyny!!
@promyczek_81 termin masz prawie w moje urodziny :D mi nic z tego co napisałaś nie minęło ale jest lepiej

Witam dziewczyny po przerwie :) fajnie ze wracacie. Mam wrazenie ze bylo nas tu na początku sporo a teraz coraz mniej

@klaslaw1987 to ja moze tez kupie gume ;) jak na mdlosci nie pomoze to moze na zaparcia hahaha :)

Ja dzis przywitalam dzien w toalecie :) spalilam przez to wszystko co mialam na patelni.

reklama
Witam dziewczyny!!
@promyczek_81 termin masz prawie w moje urodziny :D mi nic z tego co napisałaś nie minęło ale jest lepiej

Witam dziewczyny po przerwie :) fajnie ze wracacie. Mam wrazenie ze bylo nas tu na początku sporo a teraz coraz mniej

@klaslaw1987 to ja moze tez kupie gume ;) jak na mdlosci nie pomoze to moze na zaparcia hahaha :)

Ja dzis przywitalam dzien w toalecie :) spalilam przez to wszystko co mialam na patelni.

Ja raczej będę celowała w urodziny mojego męża 21 maja :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry