reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Cześć o samych pysznościach rozmawiacie, a ja dzisiaj ledwo żyje mam lenia zjadłam jajecznice bo mi się obiadu nie chciało robić, a moi chłopcy jedzą w szkole i teraz mnie mega mdli masakra, a już myślałam że będzie lepiej a tu dzisiaj nawrót.
tez myslalam, ze juz mdlosci przeszly, mialam chyba 2 tygodnie spokoju, a teraz od tygodnia masakra. rzyganka jeszcze nie zaliczylam szczesliwie, ale juz kilka razy bylo mega blisko...
i tez ta guma do zucia ratuje mi zycie, staram sie z nia nie przesadzac, ale do i z pracy jezdze autobusem [jesli jest ladnie to ide, ale ostatnio nie jest ladnie ;) ] i wole zuc gume niz ryzykowac rzyganko w transporcie publicznym :p
A ja znów myślę co by tu zjeść na kolacje...

hahaha u mnie tak samo, zauwazylam, ze wiekszosc dnia mysle o tym co bede jadla. masakra jakas :D maz w pracy, dzwoni na chwile,a ja od razu "a kochanie co zjemy na obiad i kolacje, bo tak sie wlasnie zastanawialam" :D

ja mam z kolei fazę na zupy wielką :D
wczoraj jadlam ogorkowa, na dzis planuje pomidorowa, jutro spotykam się z przyjaciolkami na babskie ploty i juz wiem, że MUSZĘ iść na ramen. Myśl o tym ramenie trzyma mnie przy życiu obecnie :D ;)
Kłamią! Męczę się dalej.
o nie! pogrzebalas wszelkie me nadzieje, bo co mi źle to sobie myślę - dasz radę, jeszcze trochę i II trymestr, ziemia obiecana, wulkan szczęścia i energii :eek:;)
Hej dziewczyny :)dawno mnie tu nie było :) 11 tydzien mi się obrócił aktualnie , jak Wasze samopoczucia ?? Ja ok , chociaż dziś głowa mnie boli od rana , jestem w pracy , planuje do końca roku potem L4.
Wszystkie badania porobione, na wymazach wyszła mi bakteria
i muszę brać dopochwowo lactovaginal... 6 listopada ide na usg genetyczne.
Też mam genetyczne 6.11.
To będzie szczęśliwy dzień na badania, już postanowiłam ;)

A mnie od 3 dni tak głowa boli, że nie żyję [nie dość że mdłości ciążowe to jeszcze migrenowe, no pełen zestaw].... jestem migrenowiec i od początku ciąży głowa mnie bolała tylko raz, lekko. Teraz typowa migrena [obwiniam ciśnienie, choć oczywiście trochę się martwię, bo u mnie migrena pojawiała się zawsze przed okresem albo na zmianę pogody.. albo bez powodu bo jest wredna i tyle].
Niestety nie mogę oczywiście brać mojego najlepszego na świecie sumamigrenu, który w mig się z tym paskudztwem rozprawia. A paracetamol pomaga na sekundę albo nie pomaga nic... trochę pomaga kawa, bo podnosi ciśnienie, sen też. W pracy staram już powiedziałam wszystkim że mają mówić do mnie szeptem i siedzę w półmroku, jak nie zasnę to będzie sukces :laugh2:

Dzień dobry.
Pogoda paskudna ☹️ale nie chce o tym myśleć. Dzisiejszy dzień mam nadzieje ze będzie lepszy od wczorajszego. Znowu miałam paskudne mdłości i leżałam cały wieczór. Nawet czytać nie mogłam bo bolały mnie oczy i od razu głowa.
Tez czekam na cudowne oZdrowienie 2 trymestru.

Trzymam kciuki za wizyty.

Tez jestem za osobnym wątkiem z jedzeniem i przepisami [emoji846]

Wczoraj odebrałam adapter do pasów Besafe. Ma któraś z was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :)dawno mnie tu nie było :) 11 tydzien mi się obrócił aktualnie , jak Wasze samopoczucia ?? Ja ok , chociaż dziś głowa mnie boli od rana , jestem w pracy , planuje do końca roku potem L4.
Wszystkie badania porobione, na wymazach wyszła mi bakteria
i muszę brać dopochwowo lactovaginal... 6 listopada ide na usg genetyczne.

Cześć, też mam prenatalne tego samego dnia :)

Do góry