klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez myslalam, ze juz mdlosci przeszly, mialam chyba 2 tygodnie spokoju, a teraz od tygodnia masakra. rzyganka jeszcze nie zaliczylam szczesliwie, ale juz kilka razy bylo mega blisko...Cześć o samych pysznościach rozmawiacie, a ja dzisiaj ledwo żyje mam lenia zjadłam jajecznice bo mi się obiadu nie chciało robić, a moi chłopcy jedzą w szkole i teraz mnie mega mdli masakra, a już myślałam że będzie lepiej a tu dzisiaj nawrót.
hahaha u mnie tak samo, zauwazylam, ze wiekszosc dnia mysle o tym co bede jadla. masakra jakas maz w pracy, dzwoni na chwile,a ja od razu "a kochanie co zjemy na obiad i kolacje, bo tak sie wlasnie zastanawialam"
o nie! pogrzebalas wszelkie me nadzieje, bo co mi źle to sobie myślę - dasz radę, jeszcze trochę i II trymestr, ziemia obiecana, wulkan szczęścia i energiiKłamią! Męczę się dalej.
Też mam genetyczne 6.11.Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było 11 tydzien mi się obrócił aktualnie , jak Wasze samopoczucia ?? Ja ok , chociaż dziś głowa mnie boli od rana , jestem w pracy , planuje do końca roku potem L4.
Wszystkie badania porobione, na wymazach wyszła mi bakteria
i muszę brać dopochwowo lactovaginal... 6 listopada ide na usg genetyczne.
Strasznie jest zimno marze o cieplym kocu i kakao do tego
No takie cieple mi sie marzy jak wruce do domu to sie napije ale moj gin dopiero przyszedl a 4 panie przede mna tak ze chwile tu spedze
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było 11 tydzien mi się obrócił aktualnie , jak Wasze samopoczucia ?? Ja ok , chociaż dziś głowa mnie boli od rana , jestem w pracy , planuje do końca roku potem L4.
Wszystkie badania porobione, na wymazach wyszła mi bakteria
i muszę brać dopochwowo lactovaginal... 6 listopada ide na usg genetyczne.