reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Cos mi sie wydaje ze wkraczamy na etap zachcianek [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na to wygląda [emoji2]
Mi zrobilo sie niedobrze po pizzy i miałam jakiś kryzys - zryczalam się jak bóbr. I jeszcze ten śluz, leci go ze mnie teraz o wiele więcej niż wcześniej.

3jgxskjosc311c31.png
Ja tez mam więcej niż na początku...

reklama
Ja to bym chciała nie mieć apetytu [emoji85] z wymiotów jednak rezygnuje [emoji31]
Ziemniaczki, buraczki, mielony tez bym zjadła [emoji173]️
Że też nie można jeść i nie tyć [emoji31]

Gorzatta jakie lody wcinałaś? [emoji848] i jak ładnie piszesz... ukochany [emoji106]
Jeśli chodzi o zajady to w poprzedniej ciąży też miałam...

Gorzatta jakie lody wcinałaś? [emoji848] i jak ładnie piszesz... ukochany [emoji106]
Jeśli chodzi o zajady to w poprzedniej ciąży też miałam...

Ja jadłam czekoladowe grycana.
Kupilam masc na te zajady bo to uciazliwe mam nadzieje ze szybko sie z nimi rozprawie

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czy już po wizycie ??
Napisz koniecznie

Wójcik polecał ze najbardziej doświadczony diablo dla ciężarnych. Byłam na razie umówić wizytę.
Byłyście już kiedyś w tym szpitalu ? autentycznie jest mi smutno ze takie skromne warunki + w rejestracji tak niemile babsko z krzykiem oświadczyło ze nie ja wybieram lekarza. Szkoda gadać [emoji846] uśmiechnęłam się powiedziałam cudownie to prosze wizytę najszybciej jak się da. Za mało mam doświadczenia z NFZ. I chwała [emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, szpital spoko - miła obsługa, choć u "diablo" (hihi) nie byłam nigdy... :p

reklama
Do góry