reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Prawo jazdy jest po to by nie prosic sie meza by zawiozl na plotki i by go w weekand wozic xD

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png

Dzien dobry :)
Nie zaglądałam 2 dni a tu czytaniaze hoho,ale macie rozpęd dziewczyny ;)
Mi czasu na wszystko brakuje,jednak praca w ciazy potrafi dobitnie zmeczyc,a w domu kolejna zmiana z cora ;) ciekawe ile jeszcze pociagne.
Jak wstaje rano to robi mi sie slabo :/ takie lekkie zawroty glowy,ze musze od razu sie polozyc.Mam cisnieniomierz I wychodzi pomiar ok,glodna tez nie jestem zeby mdlec.Troche niepokojace.
Za tydzien jedziemy w gory :) juz sie doczekac nie.moge,tydzien odpoczynku w Łomnicy. @Cathla czy biało oznacza ze spadl snieg? Skad jestes?

Bialo, chyba mgla?;)

Ja juz po wizycie w laboratorium. Komplet wynikow bedzie w poniedzialek.

Tysia [emoji1307][emoji1307]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@Kasiales ja na razie myślałam o Klinicznej, choć na Redłowo mam bliziutko - jeszcze o tym tak nie myślałam, za wcześnie... ;)

@caltha już myślałam, że śnieg u Was pada :p u nas wczoraj było dość mgliście, dziś w Gdyni czuć, że coraz chłodniej - tylko 10 stopni :(

Za 2h mam usg, trochę stresik... z badań dalej mam bakterie w moczu i podwyższone monocyty z krwi, choć chora nie jestem - zobaczymy co lekarz powie tym razem, ostatnio mówił, że nic mi nie jest...

Miłego dnia wszystkim :)

reklama
Dzień dobry.
@Viltutti do jakiego lekarza chodzisz ???

@klaslaw jak pogoda? U nas szaro. Mąż zapewne zachwycony ze masz prawko i może skorzystać z gościnności [emoji846]

@catha tez pomysłem ze śnieg

@chouete82 powodzenie i siły życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry