reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.
@Viltutti do jakiego lekarza chodzisz ???

@klaslaw jak pogoda? U nas szaro. Mąż zapewne zachwycony ze masz prawko i może skorzystać z gościnności [emoji846]

@catha tez pomysłem ze śnieg

@chouete82 powodzenie i siły życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas słonko się przebija przez chmury. Ciepło jest i wszędzie widać jesień.
Dzwoniłam po wyniki i glukoza 85 s tsh 2,6 wiec pewnie nic gin z tym nie zrobi...

reklama
Hej dziewczyny :) dzis zaczelam dzien bez mdlosci pierwszy taki od 4tyg:) jeee! Ide sprzatac i reszte z malym na spacer moze jakieś liście pozbierac do kolekcji:) a może znacie jakies fajne zabawy dla dzieci na jesien:) oprocz zbierania lisci?:)
Ja tak miałam w poniedziałek i wtorek. Już cieszyłam się pięknymi porankami, a od środy znowu się zaczęło... Nie życzę Ci tego w żadnym wypadku! [emoji6]

oar8csqv8p6zj994.png

Czesc
Ja mam dzisiaj bardzo zly dzien, nakrzyczałam rano na moją córkę, poszla z płaczem do przedszkola, teraz mam mega wyrzuty sumienia
Ona zle zrobila a ja nie powinnam tak reagowac... ryczec mi sie chce w pracy....
Jeszcze trochę i po nia jade...

Ja o dziwo zwykłymi USG się nie przejmuję, a myślałam, że nigdy do takiego stanu nie dojdę. Zawsze ciśnienie było pod sufit, na ekran patrzyłam dopiero, jak lekarz mówił, że jest ok.
Ale tym genetycznym się trochę stresuję. Może bardziej niż tym USG, to czekaniem na nie. A tu do środy daleko

Będzie dobrze. Stres będzie też. Wiem co dziś przeżyłam. Masakra. Środa już za rogiem :)

@natkape trzymam kciuki, daj znać po.

Ja już po kolejnym usg genetycznym. Trwało prawie godzinę. Ocena ryzyka na 5 stron, wszystkie parametry w normie. Pappa wyniki za tydzień. Od razu zostałam zapisana na połówkowe, taka niespodzianka :) Czyli kolejne usg dopiero w grudniu.

Dzidzia ma prawie 7 cm, NT 1,9, termin porodu 28.04. Zatem kwietniówka, ale się stąd nie ruszam.

A tu dwie rączki, główka od góry i okejka

ae7a0e9b67d4.jpg
[/url][/IMG] [url=https://naforum.zapodaj.net/ae7a0e9b67d4.jpg.html][/URL]

I profil

[url=https://naforum.zapodaj.net/7c8874f47861.jpg.html][/URL]

Napatrzyłam się jak dzidź łobuzuje przez tą godzinę za wszystkie czasy. Na razie mam dość lekarzy, badań i stresu.

Czesc
Ja mam dzisiaj bardzo zly dzien, nakrzyczałam rano na moją córkę, poszla z płaczem do przedszkola, teraz mam mega wyrzuty sumienia
Ona zle zrobila a ja nie powinnam tak reagowac... ryczec mi sie chce w pracy....
Jeszcze trochę i po nia jade...
Nasze hormonki szaleją.... ja tez krzyczę nie raz niesłusznie na wszystkich. Mama mojego faceta twierdzi ze mi ciąża odwala tak mi ostatnio powiedziała w klotni... i postanowiłam ze skoro tak to nie musi do mnie dzwonić i mam spokój [emoji4]

Będzie dobrze. Stres będzie też. Wiem co dziś przeżyłam. Masakra. Środa już za rogiem :)

@natkape trzymam kciuki, daj znać po.

Ja już po kolejnym usg genetycznym. Trwało prawie godzinę. Ocena ryzyka na 5 stron, wszystkie parametry w normie. Pappa wyniki za tydzień. Od razu zostałam zapisana na połówkowe, taka niespodzianka :) Czyli kolejne usg dopiero w grudniu.

Dzidzia ma prawie 7 cm, NT 1,9, termin porodu 28.04. Zatem kwietniówka, ale się stąd nie ruszam.

A tu dwie rączki, główka od góry i okejka

ae7a0e9b67d4.jpg
[/url][/IMG]

I profil

Napatrzyłam się jak dzidź łobuzuje przez tą godzinę za wszystkie czasy. Na razie mam dość lekarzy, badań i stresu.
Super :) rozumiem, że wszystko ok jest

reklama
Do góry