reklama
0olcia
Fanka BB :)
Daj znac koniecznie!! Ja do 16 musze czekac ...@Kasiales ja na razie myślałam o Klinicznej, choć na Redłowo mam bliziutko - jeszcze o tym tak nie myślałam, za wcześnie...
@caltha już myślałam, że śnieg u Was pada u nas wczoraj było dość mgliście, dziś w Gdyni czuć, że coraz chłodniej - tylko 10 stopni
Za 2h mam usg, trochę stresik... z badań dalej mam bakterie w moczu i podwyższone monocyty z krwi, choć chora nie jestem - zobaczymy co lekarz powie tym razem, ostatnio mówił, że nic mi nie jest...
Miłego dnia wszystkim
Gosika88
Wracam zaraz do domu. Musiałam po badaniu upomnieć się o USG bo lekarz stwierdził, że skoro nie plamie szyjka zamknięta i macica miękka to USG nie jest potrzebne, ale mnie to nie uspokoiło i poleciałam poprosić o USG. Cóż w domu mam leżeć a za dwa tygodnie kontrola.
0olcia
Mój pierwszy ginekolog miałam u niego pierwsza wizytę jakies 18 lat temu Heheheh bardzo miły Pan doktor
0olcia
Dobrze, ze sytuacja opanowana! Bedzie dobrze kochanienka tylko wytrzymaj i leż jak najwiecej!!!Wracam zaraz do domu. Musiałam po badaniu upomnieć się o USG bo lekarz stwierdził, że skoro nie plamie szyjka zamknięta i macica miękka to USG nie jest potrzebne, ale mnie to nie uspokoiło i poleciałam poprosić o USG. Cóż w domu mam leżeć a za dwa tygodnie kontrola.
Jetkaa
Hej dziewczyny dzis zaczelam dzien bez mdlosci pierwszy taki od 4tyg jeee! Ide sprzatac i reszte z malym na spacer moze jakieś liście pozbierac do kolekcji a może znacie jakies fajne zabawy dla dzieci na jesien oprocz zbierania lisci?
reklama