reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Kasiales ja na razie myślałam o Klinicznej, choć na Redłowo mam bliziutko - jeszcze o tym tak nie myślałam, za wcześnie... ;)

@caltha już myślałam, że śnieg u Was pada :p u nas wczoraj było dość mgliście, dziś w Gdyni czuć, że coraz chłodniej - tylko 10 stopni :(

Za 2h mam usg, trochę stresik... z badań dalej mam bakterie w moczu i podwyższone monocyty z krwi, choć chora nie jestem - zobaczymy co lekarz powie tym razem, ostatnio mówił, że nic mi nie jest...

Miłego dnia wszystkim :)
Daj znac koniecznie!! Ja do 16 musze czekac ...

Wracam zaraz do domu. Musiałam po badaniu upomnieć się o USG bo lekarz stwierdził, że skoro nie plamie szyjka zamknięta i macica miękka to USG nie jest potrzebne, ale mnie to nie uspokoiło i poleciałam poprosić o USG. Cóż w domu mam leżeć a za dwa tygodnie kontrola.

3jgxskjosc311c31.png

Wracam zaraz do domu. Musiałam po badaniu upomnieć się o USG bo lekarz stwierdził, że skoro nie plamie szyjka zamknięta i macica miękka to USG nie jest potrzebne, ale mnie to nie uspokoiło i poleciałam poprosić o USG. Cóż w domu mam leżeć a za dwa tygodnie kontrola.

3jgxskjosc311c31.png
Dobrze, ze sytuacja opanowana! Bedzie dobrze kochanienka tylko wytrzymaj i leż jak najwiecej!!!

Dzień Dobry Dziewczęta, ja tez Redłowo:) ale na razie o tym nie myślę. Ostatnio koleżanka rodziła na zaspie i bardzo sobie chwaliła

Hej dziewczyny :) dzis zaczelam dzien bez mdlosci pierwszy taki od 4tyg:) jeee! Ide sprzatac i reszte z malym na spacer moze jakieś liście pozbierac do kolekcji:) a może znacie jakies fajne zabawy dla dzieci na jesien:) oprocz zbierania lisci?:)

reklama
Pojechała do wojewódzkiego bo miała tam lekarza ale jego nie było i nie było tez miejsc i odesłali ja na zaspę, no ale koniec końców była z tego zadowolona. bo podobno na zaspie teraz jest całkiem dobra opieka.

Do góry