reklama
Hope
podwójna mama :-)
Super- rano i już jutro. Mi się strasznie dłuży do tego genetycznego. Na żadne inne usg tak nie czekam
Niby połówkowe jest ważniejsze ale to genetyczne zadecyduje o losie. Nie denerwujesz sie? Bo ja bardzo.
caltha
Fanka BB :)
Ja o dziwo zwykłymi USG się nie przejmuję, a myślałam, że nigdy do takiego stanu nie dojdę. Zawsze ciśnienie było pod sufit, na ekran patrzyłam dopiero, jak lekarz mówił, że jest ok.Niby połówkowe jest ważniejsze ale to genetyczne zadecyduje o losie. Nie denerwujesz sie? Bo ja bardzo.
Ale tym genetycznym się trochę stresuję. Może bardziej niż tym USG, to czekaniem na nie. A tu do środy daleko
Ja mam w srode endyk. A w czwartek ginekologa wiec zobaczymy czy jest poprawa ale to chodzisz prywatnie czy jak?
Tak, tym razem chodzę w 100% prywatnie. Nie mam nikogo dobrego na NFZ a przy moich problemach (przede wszystkim w obu poprzednich ciążach cholestaza ale oprócz tego kilka dodatkowych atrakcji) nie mam już siły kombinować, latać po różnych lekarzach, słuchać sprzecznych zaleceń itd. a jak leżałam w poprzedniej ciąży na patologii to poznałam super lekarkę która mi w 100% odpowiada - bardzo kompetentna a do tego umie słuchać pacjentki. No i pracuje na oddziale patologii ciąży a mam co najmniej 90% szansy że tam prędzej czy później wyląduję. Mogłabym próbować część na NFZ a część do niej ale chcę sobie oszczędzić stresu i czasu - to już jakoś te pieniądze przeboleję.
Jetkaa
Pewnie ze. Tez jestem tego zdania ze lepiej wydac troszke wiecej pieniędzy i chodzic prywatnie i miec pewnosc ze jest się w dobrych rękach niz później żałować... Ja na szczęście chodze na nfz do ginekologa i endykrynologa ale prywatnie do kardiologa
klaslaw1987
caltha
Bezpiecznej drogi, pięknej pogody i udanego wypoczynku
caltha
Bezpiecznej drogi, pięknej pogody i udanego wypoczynku
reklama
Baw się dobrze Już Ci współczuję ile będziesz musiała czytać...