Tak. Mam hashimoto od 18 lat więc na endokrynologach zęby zjadłam. Wysłałam Ci pw.Olandia bardzi chętnie. Tez jestes z krakowa?
reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ja tez z Gdyni Dzisiaj pomaga ojcu załatwiam kule itd. że nawet nie mam czasu na mdłości ale popołudniu idę na basen to się zrelaksuję. A czy Wy kawę pijecie? Bo w sumie jedni lekarze mówią że wolno a inni że nie za bardzo i tak sama nie wiem. Prenatalne mam 31.X.
Ja nie mogę przestać i ciągle pije kawę. Nawet 2 dziennie. Więcej juz nie zdarzyło się,choć przed ciąża to 3 dziennie byl mus,
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hope
podwójna mama :-)
Jestem po wizycie, dostałam spóźnione badania (pełny pakiet, toxo, cukrzyca, tarczyca, hiv itd) i skierowanie do poradni badań prenatalnych. Od ręki termin, czyli jutro rano powtórka z rozrywki, usg genetyczne i pappa. Gin powiedział, że mi się należy to mam. Ciśnienie na wizycie 115/90, w domu 90/60, widać, że mi stres bokiem wychodzi. A raczej żyłą
W ogóle jaka hameryka, wyniki od razu z labo do gabinetu gina, mogę zadzwonić, zapytać. Wszystko szybko, z dnia na dzień. A to w ramach nfz. Byłam przygotowana do walenia głową w ścianę a tu drzwi otwarte.
Oddalam od siebie wizję wypicia słodkiego ulepku na czczo, może po weekendzie się odważę. Gdzie można zwymiotować nagle w szpitalu?
Co do kawy, uwielbiam. Ale w ciąży odrzuciło mnie z dnia na dzień. Podobnie od słodyczy. I problem z głowy.
W ogóle jaka hameryka, wyniki od razu z labo do gabinetu gina, mogę zadzwonić, zapytać. Wszystko szybko, z dnia na dzień. A to w ramach nfz. Byłam przygotowana do walenia głową w ścianę a tu drzwi otwarte.
Oddalam od siebie wizję wypicia słodkiego ulepku na czczo, może po weekendzie się odważę. Gdzie można zwymiotować nagle w szpitalu?
Co do kawy, uwielbiam. Ale w ciąży odrzuciło mnie z dnia na dzień. Podobnie od słodyczy. I problem z głowy.
caltha
No to pięknie ciekawe jak jutro. Na którą idziesz?Jestem po wizycie, dostałam spóźnione badania (pełny pakiet, toxo, cukrzyca, tarczyca, hiv itd) i skierowanie do poradni badań prenatalnych. Od ręki termin, czyli jutro rano powtórka z rozrywki, usg genetyczne i pappa. Gin powiedział, że mi się należy to mam. Ciśnienie na wizycie 115/90, w domu 90/60, widać, że mi stres bokiem wychodzi. A raczej żyłą
Hope
podwójna mama :-)
No to pięknie ciekawe jak jutro. Na którą idziesz?
Na 9.
oo to tak jak u mnie, tylko ze dzisiaj cos nabralam ochote na wafelka w czekoladzie i mi smakowalCo do kawy, uwielbiam. Ale w ciąży odrzuciło mnie z dnia na dzień. Podobnie od słodyczy. I problem z głowy.
caltha
Super- rano i już jutro. Mi się strasznie dłuży do tego genetycznego. Na żadne inne usg tak nie czekamNa 9.
Jetkaa
Ja dziewczyny ugotowalam zupe ogorkowa ze swouch kiszonych ogorkow , ktore nie tarlam ale pokroiłam mmm zjadlam 4 talerze dawno mi obiad tak nie smakowal.. A na drugie piers w cieście nalesnikowym z frytkami, ale jakoś to mi nie wchodzi wole zupę! Ja lecze sie na tarczyce ze względu na to ze miala zly wpływ na serce spowodowalo mi tachykardie serca wiec wiem ze traczyca naprawdę potrafi na dużo wplywac:\ biore letrox125mg a bralam 50mg
reklama