Tak. Mam hashimoto od 18 lat więc na endokrynologach zęby zjadłam. Wysłałam Ci pw.Olandia bardzi chętnie. Tez jestes z krakowa?
reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ja tez z GdyniDzisiaj pomaga ojcu załatwiam kule itd. że nawet nie mam czasu na mdłości ale popołudniu idę na basen to się zrelaksuję. A czy Wy kawę pijecie? Bo w sumie jedni lekarze mówią że wolno a inni że nie za bardzo i tak sama nie wiem. Prenatalne mam 31.X.
Ja nie mogę przestać i ciągle pije kawę. Nawet 2 dziennie. Więcej juz nie zdarzyło się,choć przed ciąża to 3 dziennie byl mus,
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hope
podwójna mama :-)
Jestem po wizycie, dostałam spóźnione badania (pełny pakiet, toxo, cukrzyca, tarczyca, hiv itd) i skierowanie do poradni badań prenatalnych. Od ręki termin, czyli jutro rano powtórka z rozrywki, usg genetyczne i pappa. Gin powiedział, że mi się należy to mam. Ciśnienie na wizycie 115/90, w domu 90/60, widać, że mi stres bokiem wychodzi. A raczej żyłą ![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
W ogóle jaka hameryka, wyniki od razu z labo do gabinetu gina, mogę zadzwonić, zapytać. Wszystko szybko, z dnia na dzień. A to w ramach nfz. Byłam przygotowana do walenia głową w ścianę a tu drzwi otwarte.
Oddalam od siebie wizję wypicia słodkiego ulepku na czczo, może po weekendzie się odważę. Gdzie można zwymiotować nagle w szpitalu?
Co do kawy, uwielbiam. Ale w ciąży odrzuciło mnie z dnia na dzień. Podobnie od słodyczy. I problem z głowy.
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
![Huh :huh: :huh:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/huh1yh.gif)
W ogóle jaka hameryka, wyniki od razu z labo do gabinetu gina, mogę zadzwonić, zapytać. Wszystko szybko, z dnia na dzień. A to w ramach nfz. Byłam przygotowana do walenia głową w ścianę a tu drzwi otwarte.
Oddalam od siebie wizję wypicia słodkiego ulepku na czczo, może po weekendzie się odważę. Gdzie można zwymiotować nagle w szpitalu?
![Rolleyes2 :rolleyes2: :rolleyes2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes9im.gif)
Co do kawy, uwielbiam. Ale w ciąży odrzuciło mnie z dnia na dzień. Podobnie od słodyczy. I problem z głowy.
caltha
No to pięknieJestem po wizycie, dostałam spóźnione badania (pełny pakiet, toxo, cukrzyca, tarczyca, hiv itd) i skierowanie do poradni badań prenatalnych. Od ręki termin, czyli jutro rano powtórka z rozrywki, usg genetyczne i pappa. Gin powiedział, że mi się należy to mam. Ciśnienie na wizycie 115/90, w domu 90/60, widać, że mi stres bokiem wychodzi. A raczej żyłą
Hope
podwójna mama :-)
No to pięknieciekawe jak jutro. Na którą idziesz?
Na 9.
oo to tak jak u mnie, tylko ze dzisiaj cos nabralam ochote na wafelka w czekoladzie i mi smakowalCo do kawy, uwielbiam. Ale w ciąży odrzuciło mnie z dnia na dzień. Podobnie od słodyczy. I problem z głowy.
caltha
Super- rano i już jutro. Mi się strasznie dłuży do tego genetycznego. Na żadne inne usg tak nie czekamNa 9.
Jetkaa
Ja dziewczyny ugotowalam zupe ogorkowa ze swouch kiszonych ogorkow , ktore nie tarlam ale pokroiłam
mmm zjadlam 4 talerze dawno mi obiad tak nie smakowal.. A na drugie piers w cieście nalesnikowym z frytkami, ale jakoś to mi nie wchodzi
wole zupę
! Ja lecze sie na tarczyce ze względu na to ze miala zly wpływ na serce spowodowalo mi tachykardie serca wiec wiem ze traczyca naprawdę potrafi na dużo wplywac:\ biore letrox125mg a bralam 50mg
reklama