Cześć dziewczyny ja tez z Gdyni Dzisiaj pomaga ojcu załatwiam kule itd. że nawet nie mam czasu na mdłości ale popołudniu idę na basen to się zrelaksuję. A czy Wy kawę pijecie? Bo w sumie jedni lekarze mówią że wolno a inni że nie za bardzo i tak sama nie wiem. Prenatalne mam 31.X.
reklama
0olcia
Fanka BB :)
O to super!! Jak tak dalej pójdzie to bedzie trzeba stolik rezerwować Heheh co do kawy... zawsze byłam wielkim kawoszem! Piłam duże ilości czarnej, sypanej kawy! Jak sie okazało, ze jestem w ciazy zaczęłam szukac jakiejś bezkofeinowej, ale okazało sie ze i ochota na kawę mi minęła... Jak mam ochotę to i mała z ekspresu sobie wypiję grunt to nie przesadzać! Jak nie masz problemow z ciśnieniem to jedna mała filiżanka dziennie nie zaszkodzi!Cześć dziewczyny ja tez z Gdyni Dzisiaj pomaga ojcu załatwiam kule itd. że nawet nie mam czasu na mdłości ale popołudniu idę na basen to się zrelaksuję. A czy Wy kawę pijecie? Bo w sumie jedni lekarze mówią że wolno a inni że nie za bardzo i tak sama nie wiem. Prenatalne mam 31.X.
tysia123
Mi kawa nie smakuje a oo drugie ze wzgledu na magnez a raczej jego niedobory nie pije.
Ja w poprzedniej ciazy miala tsh 0,63 przy normie dla kobiet w ciazy do 0,35, jak bylo podane na wynikach I nic z tym nie robilismy. Wtedy wogole na to nie zwrocilam uwagi. Teraz tsh wyszlo mi 0,279 przy normie do 0,25 podanej na wynikach I podejrzewam ze tez nic z tym nie bedzie moj gin robil. Zreszta przez to przekroczenie I przez to ze ciagle o tsh piszecie zajrzalam do wynikiw z poprzedniej ciazy. Takze wydaje mi sie ze co lekarz to inne podejscie. Wydaje mi sie ze tak male przekroczebia nic nie zaszkodza no cyba ze ktos ma probleemy z tarczyca I musi wynikow scisle pilnowac. PociesAm sie tez ze na majowkach 2010 mamy dziewczyne ktorej tsh w, ciazy skakalo do 20!!! Lezala w szpitalu gdzie dopiero po jakims czasie udalo sie tsh unormowac.. Urodzila zdrowego synka w terminie. Takze niewiele rzekroczone tsh nie jest powodem do paniki.
Ja w poprzedniej ciazy miala tsh 0,63 przy normie dla kobiet w ciazy do 0,35, jak bylo podane na wynikach I nic z tym nie robilismy. Wtedy wogole na to nie zwrocilam uwagi. Teraz tsh wyszlo mi 0,279 przy normie do 0,25 podanej na wynikach I podejrzewam ze tez nic z tym nie bedzie moj gin robil. Zreszta przez to przekroczenie I przez to ze ciagle o tsh piszecie zajrzalam do wynikiw z poprzedniej ciazy. Takze wydaje mi sie ze co lekarz to inne podejscie. Wydaje mi sie ze tak male przekroczebia nic nie zaszkodza no cyba ze ktos ma probleemy z tarczyca I musi wynikow scisle pilnowac. PociesAm sie tez ze na majowkach 2010 mamy dziewczyne ktorej tsh w, ciazy skakalo do 20!!! Lezala w szpitalu gdzie dopiero po jakims czasie udalo sie tsh unormowac.. Urodzila zdrowego synka w terminie. Takze niewiele rzekroczone tsh nie jest powodem do paniki.
Ja własnie powoli odzyskuje ochotę na kawę i tak się waham pić czy nie i chyba zastosuje się do zasady własnie grunt to z umiaremO to super!! Jak tak dalej pójdzie to bedzie trzeba stolik rezerwować Heheh co do kawy... zawsze byłam wielkim kawoszem! Piłam duże ilości czarnej, sypanej kawy! Jak sie okazało, ze jestem w ciazy zaczęłam szukac jakiejś bezkofeinowej, ale okazało sie ze i ochota na kawę mi minęła... Jak mam ochotę to i mała z ekspresu sobie wypiję grunt to nie przesadzać! Jak nie masz problemow z ciśnieniem to jedna mała filiżanka dziennie nie zaszkodzi!
tysia123
Aaa, jeszcze co do kawy to w rossmannie na regale z rzeczami dla kobiet w ciazy widzialam kawe czy te jej substtut dla kobiet w ciazy I karmiacych. Nazywalo sie to coffe mama czy jakos tak. Nie kupowalam, nie pilam wiec sie nie wypowiadam o jakosci. Ale jesli ktos poszukuje zamiennika moze warto sprobowac.
MegiKM
Olandia bardzi chętnie. Tez jestes z krakowa?
Tysia1234 ja niestety miałam niedoczynność tarczycy i wiem ze moje wyniki badan lubia skakac. Przed ciaza na dwa lata sie unormowały. Niestety teraz co robie to badanie to wynik jest gorszy. Moje dwie znajome majac wysokie tsh poroniły. U mnie na badaniach z diagnostyki dla I trymestru norma go
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tysia1234 ja niestety miałam niedoczynność tarczycy i wiem ze moje wyniki badan lubia skakac. Przed ciaza na dwa lata sie unormowały. Niestety teraz co robie to badanie to wynik jest gorszy. Moje dwie znajome majac wysokie tsh poroniły. U mnie na badaniach z diagnostyki dla I trymestru norma go
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
0olcia
Dokładnie!Ja własnie powoli odzyskuje ochotę na kawę i tak się waham pić czy nie i chyba zastosuje się do zasady własnie grunt to z umiarem