reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Mnie dziś też pogoda męczy. Jeszcze mgła całkiem nie opadła. Niby ma być ciepło i ładnie.
A w ogóle to chyba mi się zaczyna rwa kulszowa. Zaczynają mnie w nocy kurcze w łydce brać i syndrom niespokojnych stóp. I dziwne uczucie w łydce- nie skurcz, ale takie uczucie ciężkości. Plus ból kolan, jak są długo zgięte.

Kurde- starość

Dzień dobry :)

Szykuję się na rutynową kontrolę, ciekawa jestem co dziś się dowiem. Ciekawa i w strachu. Zawsze przed każdą wizytą jestem w stresie. Masakra jakie to męczące i trudne. Już nawet pomijam fakt, że ciągle jakiś obcy facet zagląda do pisiokulki. Jak ja tego nie lubię :hmm:

Dzień dobry :)

Szykuję się na rutynową kontrolę, ciekawa jestem co dziś się dowiem. Ciekawa i w strachu. Zawsze przed każdą wizytą jestem w stresie. Masakra jakie to męczące i trudne. Już nawet pomijam fakt, że ciągle jakiś obcy facet zagląda do pisiokulki. Jak ja tego nie lubię :hmm:
Aleś Ty rozwiązła. Powodzenia. Dobrze będzie

Goska88 trzymamy kciuki zeby bylo juz dobrze i zdrowka

Ja wlasnie zwatpilam calkowicie w państwowa sluzbe zdrowia. Uslyszlam od lekarza ze wynik tsh 3,07 jest prawidłowy. Ide jutro prywatnie bo nie mam juz sil.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Megi no niestety, normy się pozmieniały a niektórzy lekarze dalej tkwią w stanie wiedzy że norma jest do 5. Problem w tym że norma do 5 jest ok dla mężczyzn i kobiet po menopauzie a w żadnym razie dla kobiet w ciąży. Ale to nie jest bardzo zły wynik nie martw się ( ale oczywiście idź prywatnie).

Goska88 trzymamy kciuki zeby bylo juz dobrze i zdrowka

Ja wlasnie zwatpilam calkowicie w państwowa sluzbe zdrowia. Uslyszlam od lekarza ze wynik tsh 3,07 jest prawidłowy. Ide jutro prywatnie bo nie mam juz sil.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Idź i skonsultuj jak najbardziej! Mi przy 2,24 przepisał leki w momencie.

Megi no niestety, normy się pozmieniały a niektórzy lekarze dalej tkwią w stanie wiedzy że norma jest do 5. Problem w tym że norma do 5 jest ok dla mężczyzn i kobiet po menopauzie a w żadnym razie dla kobiet w ciąży. Ale to nie jest bardzo zły wynik nie martw się ( ale oczywiście idź prywatnie).

Dzieki Oalndia za pocieszenie :*
Wiece co usluszalam ze wynik powninen byc miedz 2,5 a 3,0 smiech na sali. Powidzial mi to szef endokrynologii na Kopernika

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry