reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
Ja byłam w 5 tygodniu i 2 dniu bodajże i tez był tylko pęcherzyk [emoji4] serduszko juz niedługo [emoji4]Tak, byłam wczoraj. Na usg widać już pęcherzyk ale nie widać jeszcze zarodka. Trochę się boję bo to już 6 tydzień
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
LilithGoth32
Też mam takie kłucia czasami nawet bardzo bolesne . Moja ginka powiedziała że to od torbiela takie kłucia są.Gratuluje udanej wizyty [emoji6]
Ja mam kołatania.. przed ciąża tez sie zdążały.. pomaga mi asparginian extra [emoji6]
Gratuluje udanej wizyty [emoji3] ważne, że jest serduszko a reszta się nie przejmuj [emoji6]
Tez mam mała torbiel [emoji53]
Super, że wizyta udana [emoji16]
Gratuluje i oby wiecej takich pozytywnych wiadomości jak dzisiaj [emoji6]
Ja za to dziś nieciekawie się czuje.. kiepsko spałam, bolą mnie zatoki, a do pracy koleżanka przyszła z jelitowka.. aż się boje co z tego wyjdzie [emoji53]
Zdążają wam się kłucia na dole? Ja dzisiaj idąc droga miałam kilka razy taka sytuacje, że mnie tam w środku zakuło hmm..
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
chouette82
Mi takie kłucia i ciągnięcie w dole brzucha cały czas się zdarzają.Pytałam dziśo to lekarza i to normalne,macica się rozciąga,plus u mnie tyłozgięcie więc trochę gorzej to odczuwam.Luteina też potęguje bolesność.Cale szczęście wszystko w normie
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 176
Gość
U mnie drugie ciałko żółte jest w pęcherzyku ciążowym.Poza nim jest ale może stwarzać problemy w późniejszym okresie
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Witam
Wczoraj byłam nie do życia strasznie bolał mnie brzuch mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko ok jest dzisiaj już lepiej się czuje
Co do prenatalnych u nas często lekarze piszą ze dopatrzyli się czegoś na usg i dają skierowanie na darmowe ja tak miałam poprzednio w ciąży
@marida ja też idę 21 na wesele [emoji3]
Wczoraj byłam nie do życia strasznie bolał mnie brzuch mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko ok jest dzisiaj już lepiej się czuje
Co do prenatalnych u nas często lekarze piszą ze dopatrzyli się czegoś na usg i dają skierowanie na darmowe ja tak miałam poprzednio w ciąży
@marida ja też idę 21 na wesele [emoji3]
U
użytkownik 176
Gość
Między 18 a 28 października miałam zrobić badanie. Skoro teraz mam 8 tydzień, to będzie ten 11tc za 3 tygodnieNie spotkał się, bo ciąża jednojajowa jest tak rzadka, że prawie jej nie ma. Mogło być jak powiedział, a wchłanianie się jednego z bliźniąt, jakiekolwiek by one nie były, nie jest niczym niezwykłym, czy zagrażającym (nie na tym etapie ciąży). Do końca trzeciego miesiąca takie rzeczy się zdarzają (czasem i później). Jest teoria która mówi, że osoby leworęczne miały bliźniaka jednojajowego, który właśnie się wchłonał. Bliźnięta jednojajowe są swoim odbiciem lustrzanym. Mnie natomiast zastanawia, dlaczego za 3 tygodnie usg genetyczne, skoro ciążą młodsza. To będzie odrobinę za wcześnie. Chyba, że lekarz liczy na to, że zarodek nadgoni. Na dwoje babka wróżyła. Usg genetyczne robi się od 11 tygodnia i 1 dnia ciąży najwcześniej.
U
użytkownik 176
Gość
U mnie tydzień temu pojawił się zarodek z serduszkiem, czyli w 7 tygodniu dopiero, nie martw się na zapasTak, byłam wczoraj. Na usg widać już pęcherzyk ale nie widać jeszcze zarodka. Trochę się boję bo to już 6 tydzień
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Między 18 a 28 października miałam zrobić badanie. Skoro teraz mam 8 tydzień, to będzie ten 11tc za 3 tygodnie
Teraz jest 7 tydzień a 8 w toku. Zatem za 3 tygodnie będzie 10 tydzień skończony, 11 w toku. Musi być 11 tydzień i 1 dzień skończony, zatem za 4 tygodnie Ale teraz dodałaś, że masz przedzial czasowy wyznaczony, więc spoko. Ważne jest, żebyś nie poszła za wcześnie, ani za późno Ani wcześniej, ani później, nie mierzy się przezierności karkowej.
@mono zdublowałyśmy się, ale o to chodziło, dzięki