Locja
Fanka BB :)
@LilithGoth32 ,ja w ogóle nie mogę jeść pieczywa ze sklepu, dlatego też robię sobie sama bułki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiadomo własnej roboty są najlepsze...a robisz specjalne dla cukrzyków czy razowy@LilithGoth32 ,ja w ogóle nie mogę jeść pieczywa ze sklepu, dlatego też robię sobie sama bułki
Wróciłam z wizyty, ciąża młodsza niż w wyliczeń wynikało, jestem dopiero w 7t3d, dzieciątko ma 1,3cm i serduszko bije. Lekarz natomiast zauważył drugie ciałko żółte obok, za 3 tygodnie mam zrobić usg prenatalne 1 trymestru i przyjść do niego z wynikami. Trochę zaniepokoił mnie ten drugi pęcherzyk żółtkowy, ale wszędzie czytam, że pierwotnie miała to być ciąża bliźniacza jednojajowa, ale tylko jeden zarodek z serduszkiem się wytworzył. Czy któraś z Was miała może podobne doświadczenia, co o tym sądzicie?
Gratuluje udanej wizyty [emoji6]Wlasnie wracam z wizyty.. Wszystko jest oki.. Dzidzia idealnie pasuje co do dnia ostatniej @ 2.75cm
Ja mam kołatania.. przed ciąża tez sie zdążały.. pomaga mi asparginian extra [emoji6]Dziewczyny też macie takie kołatanie serca jak by miało wam zaraz wyskoczyć ja mam to od wczoraj strasznie mnie to denerwuje
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje udanej wizyty [emoji3] ważne, że jest serduszko a reszta się nie przejmuj [emoji6]Wróciłam z wizyty, ciąża młodsza niż w wyliczeń wynikało, jestem dopiero w 7t3d, dzieciątko ma 1,3cm i serduszko bije. Lekarz natomiast zauważył drugie ciałko żółte obok, za 3 tygodnie mam zrobić usg prenatalne 1 trymestru i przyjść do niego z wynikami. Trochę zaniepokoił mnie ten drugi pęcherzyk żółtkowy, ale wszędzie czytam, że pierwotnie miała to być ciąża bliźniacza jednojajowa, ale tylko jeden zarodek z serduszkiem się wytworzył. Czy któraś z Was miała może podobne doświadczenia, co o tym sądzicie?
Tez mam mała torbiel [emoji53]U mnie drugie ciałko to torbiela ... Ja będę miała usg 10 października a 20 genetyczne... Mam nadzieję że torbiel nie rosnie
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wizyta udana [emoji16]Hej.
Ja juz po wizycie. Serducho bije. Karta ciazy zalozona. Dostalam luteine bo dwa razy zdarzylo mi sie minimalne brazowe plamienie a gin dopatrzyl sie sladu odklejania , wiec tak asekuracyjnie. Mam nie dzwigac, uwazac na siebie i odstawic kasie od piersi.
Kolejna wizyta za 3-4 tyg, kupe badan mam do zrobienia..... a i juz dostane w pazdzierniku zeolnienie, nie ma potrzeby wracania do pracy. Takze super. Szkoda mi tylko zakonczenia karmienia....oj bedzie ciezko.
Hej, i ja jestem po wizycie, pecherzyk ciążowy widoczny, jeden Wszystko ok.Za 2 tyg mam kolejną wizytę,pewnie już będzie bicie serduszka.Bardzo na to czekam.
Czeka mnie jeszcze badanie glukozy ale wiem,ze mam cukrzyce ciazową,więc od razu mam wizytę u diabetologa.Pewnie też zacznę bieć bułeczki ;p
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
witaj bylas juz u lekarza?Hej dziewczyny. Też będę majową mamą termin został wstępnie wyznaczony na 28 maja. To moja pierwsza ciąża i cieszę się że będę mogła się tutaj czegoś od Was dowiedzieć