reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Wlasnie wracam z wizyty.. Wszystko jest oki.. Dzidzia idealnie pasuje co do dnia ostatniej @ 2.75cm
Cudne wieści [emoji2] gratulacje [emoji4]
A ja przecholowalam z pracami i brzuch pobolewa. Mdłości odplynely ostatnio wiec jestem szczęśliwa [emoji4] tylko to zmęczenie ciągle. ..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny też macie takie kołatanie serca jak by miało wam zaraz wyskoczyć ja mam to od wczoraj strasznie mnie to denerwuje

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam z wizyty, ciąża młodsza niż w wyliczeń wynikało, jestem dopiero w 7t3d, dzieciątko ma 1,3cm i serduszko bije. Lekarz natomiast zauważył drugie ciałko żółte obok, za 3 tygodnie mam zrobić usg prenatalne 1 trymestru i przyjść do niego z wynikami. Trochę zaniepokoił mnie ten drugi pęcherzyk żółtkowy, ale wszędzie czytam, że pierwotnie miała to być ciąża bliźniacza jednojajowa, ale tylko jeden zarodek z serduszkiem się wytworzył. Czy któraś z Was miała może podobne doświadczenia, co o tym sądzicie?

U mnie drugie ciałko to torbiela ... Ja będę miała usg 10 października a 20 genetyczne... Mam nadzieję że torbiel nie rosnie

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Nast, super ze bije serduszko! O drugim cialku zoltym nigdy nie slyszalam. Trzeba bylo zapytac lekarza... nie powiedzial nic wiecej?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Nast, super ze bije serduszko! O drugim cialku zoltym nigdy nie slyszalam. Trzeba bylo zapytac lekarza... nie powiedzial nic wiecej?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Powiedział, że on się w swojej karierze jeszcze z czymś takim nie spotkał i stąd polecił mi to badanie dodatkowe zrobić. Stąd ten mój niepokój. No ale cieszę się, że jest serduszko, bo to w sumie najważniejsze. Pójdę za 3 tygodnie na to dodatkowe usg i zobaczymy. Na razie staram się nie panikować, bo jak zacznę, to zwariuję przez te 3 tygodnie. Może to wcale nie oznacza nic złego.

reklama
Do góry