Hej dziewczyny, chciałam się przywitać
Mam termin na 5 maja, to moja pierwsza, dość niespodziewana ciąża upss... Na razie jakoś jeszcze nie mogę w to uwierzyć haha Mam 33 lata, mieszkam w UK. Powoli się zaczynam się cieszyć, dbam o siebie, biorę suplementy, zdrowo się odżywiam już od dawna (byłam weganką przez ostatnie miesiące, teraz jem bardziej wegetariańsko), nieśmiało też oglądam różne filmy na youtube czy strony o tematyce ciążowej. Cieszę się, że Was tu znalazłam
Ach, zapomniałam napisać o moich objawach. Pierwszy objaw to były powiększone i bardzo tkliwe i bolące piersi. Mam ten objaw cały czas, są większe już o 1 rozmiar Poza tym miewam nudności, czasem całodniowe, ale bez wymiotów, nie mam też zbyt dużo energii niestety... Aaa i jest mi strrraaaaasznie zimno cale dnie :|
Mam do Was pytanie - czy jesteście aktywne fiziycznie w ciąży? Ja chcodziłam regularnie na siłownię i chciałanum dalej w jakiś sposób być aktywna, ale nie wiem co mogę, a czego nie mogę ćwiczyć...
czesc maripo - dobrze ze jestes z nami, z grupie razniej
odpowiem za siebie- mam zakaz na sport i w ogole aktywnosci - mam zagrozona ciaze wiec w wiekszosci czasu oszczedzam sie. jedyny sport wskazany u mnie to basen.
Jakie biezesz suplementy ?